Suporterii SR Brașov nu sunt de accord cu proiectul Primăriei, legat de...

Suporterii SR Brașov nu sunt de accord cu proiectul Primăriei, legat de noua echipă de fotbal a Brașovului

0 186

Aproximativ 200 de suporteri stegari au demonstrat în jurul Primăriei Brașov, numulțumiți de noul proiect legat de echipa de fotbal a Brașovului, care va evolua în liga secundă. După o oră de manifestări, a venit în  întâmpinarea fanilor și primarul Allen Coliban care a stat de vorbă cu suporterii stegari.

Fanii i-au transmis că nu este corect ca FC Brașov să apară direct în Liga a doua. I-au propus primarului continuarea morală din Liga 3 sau un restart din Liga 4. Au solicitat de asemenea prezentarea în scris a proiectului autorităților, legat de echipa reprezentativă a Brașovului. Discuțiile nu s-au încheiat cu niciun rezultat.

Vă reamintim că este vorba despre proiectul ,,FC Braşov Steagu Renaşte”, pe care autorităţile locale îl pregătesc pe locul din eşalonul secund obţinut de Corona. Proiectul este avansat, pentru că s-a ajuns la un accord cu viitorul antrenor, Ilie Stan, care a confirmat discuțiile cu reprezentanții Primăriei : „Eu m-am înţeles cu cei de la Braşov, acum mai aşteptăm să se rezolve actele şi să fie totul în regulă cu identitatea echipei, să obţinem Certificatul de identitate sportivă. Ulterior va trebui aprobat bugetul în Consiliul Local, iar apoi vom începe treaba. Suntem puţin în întârziere, aşteptăm să se rezolve actele. Eu m-am gândit ce jucători putem aduce, dar trebuie să se rezolve situaţia clubului. Echipa se va numi FC Braşov Steagul Renaşte. Aţi văzut ce proiect există la Constanţa, este nevoie şi aici de unitate din partea tuturor. Va fi un proiect demn de un oraş precum Braşovul. Eu voi semna pe trei ani. Mi-aş dori să promovăm din acest sezon, vă daţi seama, însă va fi un sezon foarte dificil şi suntem puţin în întârziere. Din ce am înţeles, Liga 2 se va disputa tot în formatul cu play-off/play-out, dar acum se va disputa şi play-out-ul în format tur-retur. Va fi un sezon foarte interesant, mai ales că acum se vor întoarce şi suporterii pe stadioane”, a spus Ilie Stan, pentru Digi Sport.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.