A gândi pozitiv și a acționa

A gândi pozitiv și a acționa

0 266

Sa nu uiti ce au pățit tibetanii. Erau maeștri ai ganditului pozitiv si ai zambetului. Au ramas fara tara pentru ca-si creasera o bulă a lor, se separasera de lumea din jur si aceasta a napadit peste ei. Răul exista si stă la pândă. Oamenii-inger sunt victime sigure. Pentru ca incearca sa schimbe lumea in care traim, fundamental, readucand-o in Dumnezeu Creatorul. Iar demonii vor sclavi si minti pe care sa le posede. Si trupuri prin care sa-si satisfaca nevoile primare.
De ce Iusus a fost crucificat si nu Iuda? Pentru ca Iisus punea in pericol ” regatul mintii” construit cu truda de catre ingerii cazuti. Rebelii.
Iisus venea din alta dimensiune. Venea din Tatal, Dumnezeu Creatorul. Mintea nu poate sa creeze. Sufletul este creatorul. Mintea este doar unealta.
Iuda era pamantean, usor de manipulat chiar pe minte. Minte ce cauta mereu modele logice.
In plus, multitudinea de probleme sociale nerezolvate la timp in Romania nu se rezolva nici cu zâmbet si nici cu gandire pozitiva.
Spune-i unui om caruia chiar ii pasa de copiii abuzati sa gândească pozitiv cand inca un pedofil a fost eliberat. Omul care iubeste copiii este o mica insula de lumina si speranta pentru copii, inghitit de un intuneric si un frig urias creat de indiferenta celorlalti. Orbul găinilor!
„Ceilalti” sunt crestinii dogmatici care citesc Biblia dar au inima inghetata si ganditorii pozitivi ca tine.
L-ai văzut pe preotul Mihail Jar stand cu burta la soare si gandind pozitiv in timp ce atatia copii erau orfani si abandonati? Nu
Pentru ca preotul este Omul Lui Dumnezeu pe pamant, nu omuletul lui Buddha-mascariciul, iluzionistul. Osho este tot un mascarici. A inventat metoda de a-si masca lăcomia de bani sub un invelis de cuvinte despre neatasare de bunurile lumesti.
Dupa parerea mea, este atat de multa nesimtire poleita in cuvinte frumoase prin Romania si prin lume, incat este nevoie de o sabie! Nu de zambete largi, lungi si fariseice.
Sabie care sa taie odata nodul minciunii!
Prea multi copii sufera prin lumea aceasta religioasa dar lipsita de Dumnezeu, de Iubire.

Maria Dakhel

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.