Solutie imorala la Steaua cu Hagi antrenor si Popescu presedinte

Solutie imorala la Steaua cu Hagi antrenor si Popescu presedinte

0 250

Gigi Becali finantatorul formatiei FC Steaua Bucuresti, a dorit sa puna capat zvonurilor care ii dadeau sigur inlocuiti pe antrenorul Cosmin Olaroiu si pe Mihai Stoica, presedintele clubului, cu Gica Hagi respectiv Gheorghe Popescu.

Latifundiarul din Pipera a declarat miercuri ca aducerea lui Hagi ca antrenor si numirea lui Gheorghe Popescu in functia de presedinte ar fi ideala, dar imorala, deoarece nu-si poate bate joc de actualul presedinte Mihai Stoica si de tehnicianul Cosmin Olaroiu, care au realizat atatea performante.

„N-am sa fac niciodata masinatiuni din astea comuniste, ca sa fac pe cineva sa plece. Chiar daca ar fi vrut sa plece Olaroiu, nu l-as fi lasat eu. Nu procedez asa, eu spun simplu: pleci si punct. Ca sa ramana bine stabilit pentru totdeauna: lucruri imorale nu fac. Ca sa-i dau afara pe Olaroiu si Stoica si sa-i aduc pe Hagi si Popescu ar fi imoral. Intr-adevar, ar fi ceva ideal pentru mine, Hagi antrenor, Popescu presedinte, oameni cu experienta internationala, dar nu ar fi moral”, a spus Becali.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.