Alesii traiesc uneori in Romania reala

Alesii traiesc uneori in Romania reala

0 242

Sunt convins ca ati colizionat si dumneavoastra in trafic cu marlania taximetristilor. Imposibil sa nu va fi taiat cate unul calea printr-o manevra de mare jmecher. Ati franat disperati, cu siguranta, de zeci de ori cand vreunuia dintre ei i se nazarea sa schimbe directia de mers fara sa semnalizeze, mizand exclusiv pe atentia dumneavoastra. Ati regretat, de asemenea, de multe ori ca v-ati urcat alaturi de cate un specimen dubios, neras, convins ca daca si-a atarnat de oglinda retrovizoare un pumn de braduleti dezodorizanti nu mai e nevoie ?sa faca si dus. Le-ati mirosit unora chistoacele lipite de buze si le-ati ascultat altora manelele preferate. V-ati rugat sa se termine mai repede cursa, ca sa nu le mai auziti conversatiile tampite pe celular.


Se pare ca si alesii nostri locali au simtit aceleasi lucruri fata de taximetristii de sub Tampa. Printr-o hotarare de consiliu local vor, in sfarsit sa reglementeze statutul acestei categorii privilegiate de participanti la trafic. Foarte laudabilul demers are, insa, o subrezenie discreta chiar in zona motivatiei. In ciuda vizibilitatii metehnelor de mai sus, n-am fi auzit de vreo propunere de indreptare daca tatal unuia dintre consilieri locali n-ar fi patit-o personal. Daca o gasca de taximetristi violenti nu l-a fi agresat pe domnul Chiriches senior, nu s-ar fi grabit odrasla consilier sa initieze acte reparatorii.


Bine ca macar prin membrii familiei consilierii mai intretin legatura cu Romania reala. Putem spera astfel ca alesul X are si el o bunica inghiontita vartos la cozile pentru cuponul mov sau consilierului Y i-a venit macar o data copilul batut de gastile ce-si fac veacul in curtea scolilor nepazite.


Despre restul familiei stim de mult ca presteaza mici joburi prin administratia locala.


Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.