Tinerete cu „spate” contra „almanahelor” vangheliste

Tinerete cu „spate” contra „almanahelor” vangheliste

0 235

Pentru Vanghelie nu va fi de ajuns sa citeasca din „almanahe” pentru a ajunge presedintele PSD Bucuresti. Si asta, pentru ca „Marean” nu va fi lasat sa participe de unul singur la alegerile pentru presedintia PSD Bucuresti, care vor avea loc saptamana viitoare. Organizatia de Tineret a partidului a lansat un contracandidat pentru Marian Vanghelie, in persoana unui vicepresedinte al TSD, Robert Negoita, patronul hotelului „Confort”, care gazduieste adunarile social-democratilor. Potrivit unor surse din conducerea PSD, Negoita ar avea binecuvantarea lui Mircea Geoana, acesta incercand sa ii bareze drumul ?primarului de la sectorul 5.


?


Sprijin de la Mitrea


?


Marian Vanghelie, in schimb, este puternic sprijinit si incurajat de Miron Mitrea, care incearca sa-si ia revansa astfel pentru debarcarea sa din functia de secretar general al PSD la sfarsitul anului trecut.


In sedinta de spatamana trecuta a Comitetului Executiv al PSD, Marian Vanghelie i-a reprosat lui Mircea Geoana faptul ca il incurajeaza pe seful TSD, Nicu Banicioiu(cel care l-a desemnata pe Negoita candidat la sefia PSD Bucuresti), sa il atace, insa presedintele social-democratiilor a replicat ca el nu poate sa interzica nimanui sa candideze la o functie.


?


Grup de initiativa antivanghelizare


?


Candidatura lui Vanghelie a provocat zarva mare printer membrii principalei filiale pesediste. Se vorbeste ca si-a facut aparitia un „grup de initiativa antivanghelizare”, care a anuntat ca, in cazul in care primarul va ajunge presedinte la PSD Bucuresti, 1.000 de membri ai partidului vor demisiona din partid.


Marius OLA

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.