Pericol de radiere a autovehiculelor! Innoiti taloanele!

Pericol de radiere a autovehiculelor! Innoiti taloanele!

0 252

Ca sa nu va treziti cu masina radiata, bine ati face sa respectati legea. Chiar daca scoateti ceva banuti din buzunar, evitati plata unor sume mai mari ulterior. Autovehiculele ale caror certificate de inmatriculare trebuiau preschimbate la sfarsitul anului 2001 risca sa fie radiate din oficiu incepand de luna viitoare, in cazul in care proprietarii nu solicita schimbarea taloanelor.


Potrivit legii numarul 432, publicata in Monitorul Oficial in 6 decembrie 2006, vehiculele ale caror certificate de inmatriculare, eliberate in conformitate cu Regulamentul pentru aplicarea Decretului numarul 328/1966 privind circulatia pe drumurile publice si pentru stabilirea si sanctionarea contraventiilor, nu au fost preschimbate pana la data de 31 octombrie 2001, ”se radiaza din oficiu daca detinatorul nu solicita preschimbarea certificatului in termen de 90 de zile de la intrarea in vigoare a legii de aprobare a ordonantei de urgenta”.


Data de la care va incepe radierea din oficiu este 6 martie.


?


Ca sa va preschimbati certificatul de inmatriculare de tip vechi, trebuie sa platiti o taxa de eliberare a noului talon de 30 de lei si o alta taxa pentru numere, de 24 de lei. Atunci cand ajungeti la ghiseul de inmatriculari trebuie sa aveti la dumneavoastra si o cerere de eliberare a noului certificat, actul dumneavoastra de identitate, vechile placute de inmatriculare si chitantele care atesta ca ati platit numerele si talonul.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.