Simona Halep a debutat în forță la turneul de la Madrid ;...

Simona Halep a debutat în forță la turneul de la Madrid ; Begu și Cîrstea au fost eliminate

0 361

Simona Halep (România, 3 WTA) a învins-o pe Sara Sorribes Tormo (Spania, 46 WTA), scor 6-0, 7-5 în primul tur al turneului WTA 1.000 de la Madrid. Halep a avut emoții doar în setul secund, când adversara a revenit, incredibil, de la 1-5! Meciul, care a durat o oră și 24 de minute de joc, a scos în evidență puterea româncei, ambiția ei pentru a trece de adversară, după ce fusese egalată în setul secund. De la 5-5, dar Simona a preluat din nou inițiativa, adjudecându-și următoarele două game-uri. Calificare în stil de mare campioană pentru Halep, care va da peste Magda Linette (Polonia, 48 WTA) sau Saisai Zheng (China, 57 WTA) în faza următoare.

Alte două reprezentante ale țării noastre, Begu și Cîrstea, au ieșit din scenă dramatic.

Sorana Cîrstea (58 WTA) a pierdut meciul cu Jessica Pegula (SUA, 33 WTA), scor 6-7(5), 3-6, după ce în timpul partidei a călcat strâmb și s-a accidentat la gleznă, nemaiputând să evolueze la nivelul din startul meciului.

Irina Begu (75 WTA) a fost aproape de calificarea în turul secund, dar a pierdut neverosimil cu Daria Kasatkina (Rusia, 37 WTA), scor 6-4, 4-6, 6-7(1). Begu a condus cu set și 2-0, dar Kasatkina a revenit spectaculos și a câștigat după trei ore de joc!

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.