Super-oferta: Tractorul imobiliar!

Super-oferta: Tractorul imobiliar!

0 234

Fabrica Tractorul Brasov a devenit o super-profitabila afacere imobiliara, de oportunitate. Acest lucru nu reprezinta baliverne jurnalistice, dupa cum declarau unele oficialitati brasovene, si sunt extrase chiar din spusele presedintelui Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), Teodor Atanasiu. Tractorul, odata lichidata juridic, a facut cu ochiul mai multor afaceristi romani. S-au declarat interesati Gigi Becali, fratii Paunescu si chiar intreprinzatori din strainatate.


?


Adunarea Generala a Actionarilor de la Tractorul Brasov a decis autolichidarea societatii si disponibilizarea personalului, in doua etape, si a numit administratorul unic, in persoana lui Laurentiu Antone, vicepresedinte al filialei PNL Brasov.


„Vor fi disponibilizati 1.800 de salariati, in prima faza, iar in cel mult 30 de zile vor fi disponibilizati si ceilalti 123 de angajati”, a spus liderul sindical Gheorghe Apostu, fata de 1.573 de angajati, in prima faza, si restul de 350 in urmatoarele luni, cum se stabilise initial in programul convenit de catre Consiliul de Administratie al fabricii cu AVAS. Ei vor primi doua salarii compensatorii.


?


Azi, muncitorii de la Tractorul vor organiza in Brasov un mars de protest, la care se asteapta participarea si a altor muncitori de pe plarformele industriale brasoveana.


Marius OLA

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.