Când pe rozalia viceprimăriță Flavia o încearcă tragedia greacă

Când pe rozalia viceprimăriță Flavia o încearcă tragedia greacă

0 286

Cică era un timp când viceprimarul rezist Falvia Boghiu a dus o cutie de măști pe la Spitalul de Copii în cursul acțiunii de ajutorare a bătrânilor(sic) singuri ,,Vă ajutăm din Brașov” și acum și-a transpus emoțiile infantile într-o notă autobiografică. Pe cât de siropoasă pe atât de neverosimilă.
Așa e când efectuezi toată noaptea vise despre inorogi roz zburdând pe tăpșanele ariilor protejate ale lui Coliban, pierzi legătura cu realitatea și în timpul zilei. Ți se năzare câte-o fantasmagorie cu asistente plânse. Împreună cu primarul i-ar fi înmânat unei asistente zbuciumate de plâns recunoscător măștile salvatoare. Și urmează momentul teatral cu imprecații tragice:

Gong! Teatru Tv haștagRezist
,,A venit o doamnă asistentă, ne-a salutat și înainte sa apucăm să ne spunem ceva, a izbucnit, tremurând, în lacrimi. Lacrimi de recunoștință, de teamă… asistenta era vizibil afectată de ce li se întâmplă, de greul pe care îl duceau. Nu ne-am spus prea multe, momentul era și-așa suficient de încărcat de emoție. Ne-am fi dorit să îi putem arăta cât de mult apreciam ceea ce făceau, dumneaei si colegii din linia întâi, însă cuvintele n-ar fi reușit, oricum,,, postează Falvia pe facebook, acolo unde pelicanii rezist sunt gata să înghită orice gogoașă împachetată în staniolul ieftin al pluseriștilor.

În primul rând Spitalul de Copii nu era spital COVID și în al doilea rând copiii internați nu erau vizați de acest virus, așa că asistenta respectivă se afla în cel mai sigur loc cu putință din sistemul medical. Plânsetele eschilice ale  perșilor zdrobiți la Salamina, tresăririle interioare, emoțiile sartriene de ambele părți, cuvintele foșnitoare de recunoștință ale cadrelor medicale din acel spital, temerile faustice ale acestora, sunt doar în căpșorul populat cu fantezii mitice ale viceprimăriței, dar cum facebook-ul suportă multe…

Libiu Mateescu  

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.