Leonard Orban are pagina de Internet

Leonard Orban are pagina de Internet

0 590

Persoanele interesate pot accesa paginile de Internet ale celor doi noi comisari europeni, Leonard Orban si Meglena Kuneva. De aici se pot afla informatii despre obiectivele comisarilor, despre agenda acestora, membrii cabinetului sau, in cazul lui Orban, pot face sugestii oficialului. La fel ca si site-urile celorlalti comisari europeni, pe site-urile celor doi apar informatii extinse despre experienta profesionala, dar si pasiunile pe care le au, precum si o declaratie de interese.


Cabinetele celor doi si datele de contact ale membrilor acestora sunt postate pe pagina de Internet, precum si principalele documente referitoare la domeniile de care se ocupa: multilingvism in cazul lui Orban, protectia consumatorului, in cel al bulgaroicei Kuneva.


Comisarul european pentru multilingvism are insa si o sectiune speciala, in care le cere vizitatorilor sa faca sugestii. „Daca doriti sa faceti comentarii, sugestii sau sa adresati intrebari, nu ezitati sa luati legatura cu mine sau cu echipa mea”, se arata pe site-ul lui Leonard Orban. Nu in ultimul rand, paginile de Internet au sectiuni cu fotografii ale celor doi comisari europeni, dar si agenda acestora pentru perioada urmatoare.


Leonard Orban se va afla in Romania in perioada 15-19 februarie, in care va avea intalniri cu premierul Tariceanu, cu ministrul Educatiei, Mihail Hardau, cu secretarul de stat in Departamentul Afacerilor Europene Adrian Ciocanea, si cu Comisia de Afaceri Europene din Parlamentul Romaniei. In plus, comisarul european va participa la masa rotunda „Romania in Europa”, organizata de Institutul European.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.