Vremea devine geroasă, cu temperaturi care se vor apropia de minus 20...

Vremea devine geroasă, cu temperaturi care se vor apropia de minus 20 de grade, la Brașov, în următoarele nopți!

0 372

Vremea se menține deosebit de rece pe întreg teritoriul țări, iar temperaturile minime ajung și la minus 18-20 de grade Celsius. În Capitală, temperaturile vor ajunge la -14 grade pe timpul nopții.

Vremea va fi geroasã în Maramureş, Transilvania, Moldova şi pe spaţii mai mici în restul teritoriului. Temperaturile minime se vor situa între -16 şi -6 grade, posibil mai scãzute, în special în depresiunile din estul Transilvaniei. Cerul va fi temporar noros şi va ninge slab, pe arii restrânse la munte, în vestul şi nord-vestul ţãrii şi izolat în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare pe crestele Carpaţilor Meridionali şi de Curbură şi pe litoral. Local se va semnala gheţuş, iar izolat, va fi ceaţã asociatã cu depunere de chiciurã.

Duminică, vremea va fi deosebit de rece, geroasã dimineaţa şi noaptea în nordul, nord-estul, centrul şi local în restul ţãrii. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -10 şi 0 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -17 şi -7 grade. Cerul va fi temporar noros şi pe arii restrânse va ninge slab, ziua – în regiunile vestice şi la munte, iar noaptea în nord, centru şi nord-est, precum şi în zona montanã aferentã. În restul teritoriului doar cu totul izolat vor fi posibile fulguieli. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în zona montanã înaltã a Carpaţilor Meridionali şi de Curbură, pe litoral, iar în a doua parte a intervalului şi în nordul Moldovei. Local, se va semnala gheţuş, iar mai ales spre sfârşitul intervalului, izolat, va fi ceaţã asociatã cu depunere de chiciură.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.