Filmele saptamanii 9 – 15 februarie 2007

Filmele saptamanii 9 – 15 februarie 2007

0 223

Go Multiplex


Filiera Kebab – Kebab Connection (Keb It Up)


Orele: 17.00, 19.00, 21.00


Regia: Anno Saul


In rolurile principale: Nora Tschirner, Emanuel Bettencourt


Gen: Actiune, Comedie, Romantic


Bruce Lee si Jet Li sunt idolii lui Ibo (Denis Moschitto), iar visul lui este sa devina regizor de film. Tanarul hip-hopper din Schanzenviertel, Hamburg, s-a hotarat sa intre in istorie ca primul realizator de film Kung Fu german. Mai intai insa trebuie sa realizeze un spot publicitar pentru magazinul de Kebab al unchiul sau Ahmet (Hasan Ali Mete). Ambitiosul proiect are ca rezultat imbinarea fortei lui Takeshi Kitano cu eleganta lui Zhang Yimou. Toate acestea insa nu sunt pe placul unchiului. Contrar asteptarilor, cand audienta este entuziasmata de noul spot, pana si unchiul descopera ca are o slabiciune pentru spoturile inspirate din cultura asiatica. Ibo se gandeste deja la o cariera stralucitoare si incepe sa-si pregateasca discursul pentru Oscar. Simpatica sa prietena Patrizia, alias Titzi (Nora Tschirner) urmeaza sa dea o auditie pentru un film si nu este incantata de neasteptatul statut de vedeta al prietenului sau.


?


Eragon


Orele: 17.30, 20.00


Regia: Stefen Fangmeier


In rolurile principale: Garrett Hedlund, Edward Speleers, Sienna Guillory


Gen: Actiune, Aventuri, Fantastic


Atunci cand Eragon (Edward Speleers), baiatul unui fermier sarac, descopera in padure o piatra albastra, minunat slefuita, bucuria lui nu cunoaste margini. Tot ce poate crede este ca va reusi sa cumpere toata iarna de mancare pentru familia lui. Dar piatra se dovedeste a fi un ou de Dragon… iar oul se va sparge, din el iesind Saphira, o Dragonita care este legata intr-un fel magic de Eragon… iar el a devenit astfel mostenitorul unui destin misterios. In curand el va fi prins intr-o aventura cum nu si-ar fi putut imagina cu doar cateva zile in urma. Dusmani fara de numar ii pornesc pe urme, iar singurele lui ajutoare sunt o sabie veche si sfaturile unui povestitor batran pe nume Brom (Jeremy Irons). Iar lumea pe care trebuie sa o infrunte este una a magiei si a puterilor nebanuite.


?


Apocalypto


Orele: 18.30, 21.30


Regia: Mel Gibson


In rolurile principale: Dalia Hernandez, Gerardo Taracena


Gen: Actiune, Aventuri, Drama


Pe masura ce regatul Maya se confrunta cu declinul, conducatorii sai insista ca a construi tot mai multe temple si a sacrifica oameni este cheia prosperitatii. Laba de jaguar (Rudy Youngblood) , un tanar ales pt a fi sacrificat, fuge din regat pentru a-si schimba soarta


?


?


Pret bilete: 150.000 lei


Pret redus: 90.000 lei (pentru copii, elevi si studenti; se acorda pe baza C.I./B.I. si a carnetului vizat pe anul in curs).


?


?


Cinema Modern


Filiera Kebab – Kebab Connection (Keb It Up)


Orele: 17.30, 20.00


?


Bulevard


Dincolo de trecut (Deja Vu)


Orele?: 17.00, 19.30


Regia?: Tony Scott


In rolurile principale?: Denzel Washington


Gen?: Actiune, Aventuri, SF, Thriller


Toti am experimentat pe pielea noastra nelinistitoarea senzatie de deja vu, acea razvratire a memoriei pe care o traiesti cand intalnesti un necunoscut si ai senzatia ca-l stii de-o viata sau cand recunosti un loc desi stii foarte bine ca n-ai fost niciodata acolo. Dar daca aceste senzatii sunt de fapt avertismente trimise din trecut sau indicii cu privire la viitor? Deja vu-ul este cel care il ghideaza pe agentul Doug Carlin in investigatia sa cu privire la un atentat soldat cu sute de morti. Chemat sa recupereze toate dovezile posibile dupa ce un feribot din New Orleans explodeaza din cauza unei bombe, Carlin este pe cale de a descoperi ca ceea ce toti oamenii considera ca se petrece „numai in mintea lor” este de fapt ceva mult mai puternic, ceva care-l va conduce intr-o cursa cu miza imensa: salvarea vietii a sute de oameni.


?


Cinematograf? Modern categoria a II-a.


Pretul biletului: 70.000 lei


Pret redus: 40.000 lei (in ziua de luni la Sala Bulevard si in ziua de marti la Sala Modern)


Pretul identic si la Sala Bulevard.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.