Unitate la PNL Iași împotriva DNA! La Brașov e pace și liniște

Unitate la PNL Iași împotriva DNA! La Brașov e pace și liniște

0 150

Costel Alexe, președintele Consiliului Județean Iași, urmărit penal de DNA pentru luare de mită și instigare la delapidare, s-a jeluit sâmbătă într-o ședință zonală cu colegii liberali. Acesta s-a autovictimizat și a presupus că i se vor constitui și alte dosare penale vizînd activitatea sa ca ministru al Mediului în guvernul Orban. Probabil că știe și la ce alte infracțiuni se vor referi dosarele penale respective.

Primarul Iașului Mihai Chirică cheamă la unitate în jurul coruptului
„Ne-a explicat situaţia lui juridică, spunându-ne că e nevinovat şi că timpul va arăta acest lucru. Ne-a spus şi că se aşteaptă la alte dosare şi reclamaţii la adresa sa, dar că el se va concentra să facă treabă şi să rezolve problemele judeţului. A spus că merge înainte şi a amintit că există şi alţi lideri liberali în ţară cu funcţii în administraţie care au probleme cu Justiţia”, au precizat surse din cadrul PNL Iaşi.
Aceleaşi surse au afirmat că în cadrul reuniunii, Costel Alexe nu şi-ar fi anunţat intenţia de a demisiona de la şefia CJ sau din cea din lider PNL Iaşi, iar cei mai mulţi dintre colegii săi de partid au spus că îl susţin în continuare.
La şedinţă a fost prezent şi primarul Mihai Chirica, care a îndemnat la unitate în cadrul PNL Iaşi. Primarul Chirică a avut și el dosare la DNA și încă mai este vizat, de aceea a și trecut intempestiv de la PSD la PNL, în speranța că I se vor clasa, ca lui Ludovic Orban.

Libiu Mateescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.