Numărul de infectări cu COVID-19 scade vertiginos pentru a justifica alegerile

Numărul de infectări cu COVID-19 scade vertiginos pentru a justifica alegerile

Așa cum era de așteptat în ultimul weekend numărul total al celor infectați cu coronavirus a început să scadă neverosimil de mult.
Nenumărate au fost vocile care acuzau guvernul și pe președintele României că vor să desfășoare alegerile parlamentare indiferent de situația catastrofală a infectărilor,pentru că PNL începuse să scadă serios în sondaje.
Trebuia făcut ceva și s-a făcut, Centrul Strategic Infracțional de Comunicare a început să comunice trendul pandemic în jos, adică exact cum i s-a ordonat.
Dacă vineri aveam 8499 de cazuri noi, sâmbătă am avut 8134 cazuri, duminică 5554, iar luni 3826, urmând ca marți să avem 4272 de cazuri noi la nivelul întregii țări, în urma 14588 de teste.
Au dat situația crescută un pic marți că nu mai aveau de unde să scadă, bătea la ochi să ajungem la 1000 de cazuri zilnice, după doarpatru zile.

Deci în concluzie de vineri până luni-marți numărul cazurilor de infectări cu COVID s-a înjumătățit!!? Exact la timp, pentru a justifica desfășurarea alegerilor cu riscuri reduse, dar pe o rată suficient de mare totuși pentru a ține bătrânii departe de secțiile de votare.
Stați liniștiți, după alegeri vom avea o explozie a infectărilor pentru a justifica lockdown-ul și pentru a impune legislații de urgență, amputarea rolului constituțional al Curții Constituționale, anihilarea libertății presei.
La acestea trebuie adăugat privatizarea companiilor de stat rentabile, concedieri în masă, reducerea pensiilor și alocațiilor, alterarea independenței Justiției și contractarea unor împrumuturi uriașe de pe piețele bancare externe cu dobânzi împovărătoare.

Libiu Mateescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.