Antrenorul Dan Calancea : ,,mai avem mult de lucru, până când relațiile...

Antrenorul Dan Calancea : ,,mai avem mult de lucru, până când relațiile de joc și automatismele vor funcționa la parametrii pe care îi doresc eu”

0 248

S-au încheiat primele trei partide ale echipei Olimpia CSU Brașov, în Liga Națională de baschet feminin, circumscrise turneului organizat la Sf. Gheorghe. Au fost două victorii (cu Tg. Secuiesc și Târgoviște) și un eșec, previzibil, cu gazda turneului, Sepsi Sf. Gheorghe. La finalul turneului, antrenorul principal al echipei brașovene, Dan Calancea, a declarat :

,,Așa cum subliniam înainte de startul acestei ediții de campionat, siguranța sanitară va fi în detrimentul performanței sportive. Și în aceste condiții nu vom lăsa să fim atinși de coronavirusul mulțumirii de sine și ne vom strădui să producem un baschet de calitate. Avem un lot alcătuit din jucătoare tinere și foarte tinere, care au alături de ele o sportivă de exceptie .Doar simplul fapt ca se pot antrena impreuna cu Peso este ceva deosebit pentru dezvoltarea lor. Turneul de la Sfântu Gheorghe mă mulțumește doar prin prisma rezultatelor. Mai avem foarte mult de lucru până când relațiile de joc și automatismele vor funcționa la parametrii pe care îi doresc eu. Sunt mulțumit de disponibilitatea la efort de care a dat dovadă întreaga echipă și de atitudine.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.