Mare surpriză în Liga I de fotbal : UTA, pregătită de antrenorul...

Mare surpriză în Liga I de fotbal : UTA, pregătită de antrenorul brașovean Gyussy Balint, învinge campioana, pe terenul ei!

0 266

UTA Arad a obținut o victorie surprinzătoare pe terenul campioanei CFR Cluj, scor 1-0, în cadrul etapei cu numărul 11 din Liga 1. A fost un meci în care CFR Cluj a dat proba revenirii după accidentări și…Covid, însă nu a reușit să străpungă defensiva unei echipe disciplinate tactic, foarte bine așezată pe teren de antrenorul brașovean Gyussy Balint.

Unicul gol al partidei a fost marcat de către Ioan Hora, în minutul 75, după o fază superbă a lui Buhăcianu și un șut cu care l-a păcălit pe Cristi Bălgrădean, care a avut o intervenție întârziată.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj a ratat ocazia de a se menține la un punct de liderul CS U Craiova. Ardelenii ocupă locul 3, cu 21 de puncte. Este a doua înfrângere consecutivă pentru CFR Cluj pe teren propriu, după ce în etapa precedentă a învins-o pe FC Argeș, în deplasare.

De cealaltă parte, UTA Arad a urcat, cel puțin pentru moment, pe locul 5, cu 17 puncte.

Pentru CFR Cluj urmează meciul de pe teren propriu cu AS Roma, din grupele Europa League, joi, 26 noiembrie, de la ora 22:00.

Pentru fanii fotbalului brașovean rămâne deziluzia legată de faptul că jucători și antrenori importanți, plecați de la Brașov se afirmă în alte părți. Aici, poate fi vorba de antrenorul Balint, dar și de portarul Iacob, de la UTA! La Brașov, nu avem nici echipă în prima ligă, nici măcar în a doua, iar interesul celor care ar putea contribui la reapariția unei echipe de top la poalele Tâmpei este zero!

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.