O noua expozitie a Luminitei Gliga

O noua expozitie a Luminitei Gliga

0 246

Incepand din 25 ianuarie 2007, Luminita Gliga a deschis o expozitie inedita la sediul central al BRD Groupe Societe Generale din Bucuresti. Artista brasoveana expune la Bucuresti o colectie de 40 de tablouri, reunite sub numele de „Nestatornik”.


Recent intoarsa din Franta, unde a fost medaliata cu argint la un salon de arta prestigios, artista a demarat programul sau expozitional inca din prima luna a noului an.


Desele calatorii pe care le are de facut prin lume cu expozitii personale au inspirat-o pe tanara artista brasoveana sa-si intituleze expozitia „Nestatornik”, sugerind ca ar fi o nestatornica a spatiului, nicidecum a trairilor interioare.


Tot cu acest prilej, a fost lansat si catalogul colectiei, „Nestatornik“, in colectia „Artisti plastici contemporani“. Doua semnaturi cunoscute publicului iubitor de arta insotesc picturile Luminitei: Veronica Bodea Tatulea, directorul Muzeului de Arta Brasov, si M. N. Rusu din New York, un brasovean stabilit in SUA in 1992, redactor-sef al revistei „Lumina lina“.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.