Stolojan a facut trafic de influenta! spune Lavinia Sandru

Stolojan a facut trafic de influenta! spune Lavinia Sandru

0 259

Dupa o pauza, scurta dar absolut necesara, proaspata mamica -parlamentar dar si vicepresedintele PIN, Lavinia Sandru iese la atac impotriva fostului consilier prezidential Theodor Stolojan. Sigur, noile presupuneri (“cred” citam pe Lavinia!) dupa unii, acuze dupa altii. nu puteau fi facute decat in direct, pe sticla unor televiziuni.


Lavinia Sandru, nici mai mult nici mai putin, cere corpului de Control al Guvernului sa verifice daca Theodor Stolojan a avut interese personale in legatura cu societatile ALRO Slatina (aici Stolojan este actionar, iar Valeriu Stoica a acordat asistenta juridica) si RAFO Onesti, cu ai caror reprezentanti s-a intalnit la Palatul Cotroceni, in perioada cand Theodor Stolojan era consilier prezidential.


Reactia lui Theodor Stolojan, incredibil de slaba, respinge acuzatiile formulate – declarand “ca Lavinia Sandru nu stie despre ce vorbeste. Pe mine nu ma intereseaza aceasta doamna Lavinia”, a declarat, neraspunzand acuzelor, fostul consilier prezidential.
Supralicitand, dovedind ca stie ce spune, Lavinia Sandru i-a solicitat presedintelui Basescu sa dea publicitatii stenogramele sau minutele inregistrate in timpul discutiilor pe care le-a avut Theodor Stolojan, in calitate de fost consilier prezidential, cu reprezentantii acestor societati (ALRO Slatina si RAFO Onesti), pentru a se stabili “in ce masura interesele sale personale corespundeau cu interesele nationale”.
Din cate se pare, dupa presedintele Traian Basescu, acum este randul lui Theodor Stolojan sa fie supus unor presiuni. Deocamdata sunt puse la vedere doar cartonasele galbene.


Ce urmeaza? Marile dezvaluiri din primul deceniu de dupa 1989, in care Stolojan a strans o avere imensa, dezvaluiri evitate in 2004, prin retragerea (in lacrimi) ?din cursa prezidentiala.


?


Horia D.R.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.