Sa traiti (bine), manca-v-as gradele de la epoleti!

Sa traiti (bine), manca-v-as gradele de la epoleti!

0 268

Timp de 16 ani batuti pe muchie, intelectuali subtiri, stravezii chiar, (Horia Roman Patavieci) si mai putin subtiri (Alina Mungiu Pippidi) dar si politicieni burduhanosi, cu coltii ranjiti la secera si ciocan, insetati de sange de comunisti si securisti mai abitir decat bietul Dracula, care, spre deosebire de ei este doar o legenda, s-au izmenit la televiziuni, in Parlament, in guvern si si-au aratat omuletii din fundul gurii urland impotriva comunismului si a securitatii.


Incet-incet am inceput sa credem ca nu ne poate prii nici mancarea, nici somnul, nici ?sexul, nici macar o croaziera pe Mediterana pana ce nu deconspiram deindata colaboratorii securitatii. Si daca ne gadila in talpi, era ca inca nu aveam lista completa a miseilor.


Numai ca, din nu stiu ce motive extraordinare, lista nu se facea vazuta.Acum cam banuiesc cine nu n-avea chef. Pai hotul striga hotii, cine naiba sa dezvaluie!


Intr-o buna zi, poate din dorinta de a impresiona Uniunea Europeana sa ne primeasca odata,? masa CNSAS s-a umplut de dosare. Doar ca acestea au fost atent selectionate belite, sterse, julite si chelite, astfel incat bietul Consiliu abia de-a gasit in scarba?6 insi care au facut politie politica: Dan Voiculescu, Rodica Stanoiu, Mona Musca, Ioan Ghise si mai nou Mircea Cosea si Serban Mihailescu.


Doar ca bulgarele rostogolit in zapada se poate face avalansa. A aparut minuscula lista a lui Turcu, a venit dezvaluirea apartinand tot lui Turcu precum ca ar fi 100.000 de csecuristi imprastiati in posturi de conducere, dezvaluiri legate de parintii guralivilor anticomunisti, dezvaluirile lui Ciuvica, dezavaluirile lui Emil Constantinescu care vorbea despre Dosarul lui Basescu, dezvaluirile lui Felix care sustinea ca toata lumea a turnat, etc. Cireasa de pe tort a fost sinceritatea “Prostanacului”: nici noi nu stim cati suntem.


Exact. Noi, ceilalti, nici atat, dar sunteti dati naibii! Voi centrati voi dati cu capul! Voi ati facut jocurile, voi dezvaluiti! Basca scandalurile de coruptie, biletele, interventiile la ministri, la Parchet, implicarile in dosare de santaj.


Gata! Ajunge!Lasati-o balta cu comunismul si coruptia si sa traiti bine manca-v-as gradele…alea de la epoleti, nu cele de la whisky, nu de la sampanie, nu Ricther, desi pasiunea asta pentru dezvaluit a generat un adevarat cutremur, ce zgaltaie cu spor zidurile de la Cotroceni, care cred ca ar trebui marcati cu o bulina ROSIE. Asa-i ca ghiciti de ce? ?


Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.