Suspendarea redusa pentru Rapid

Suspendarea redusa pentru Rapid

0 258

Comisia de Apel a FRF a redus suspendarea in cazul Rapidului la o singura etapa si o amenda de 20.000 RON, considerand ca apelul alb-visiniilor a fost intemeiat si ca decizia Comisiei de Disciplina a fost prea drastica.

Comisia de Apel a FRF s-a reunit joi la ora 17.00 pentru a lua o decizie in legatura cu incidentele din finalul meciului cu Pandurii, de la sfarsitul turului de campionat, in urma carora giulestenilor le-a fost suspendat terenul trei etape, anunta site-ul echipei giulestene rapid.ro.
O cutie de carton aruncata din tribuna in directia lui Eugen Neagoe le-a adus rapidistilor o suspendare fara precedent in Liga I. Comisia de Disciplina hotarase initial sanctionarea giulestenilor cu disputarea a trei meciuri considerate pe teren propriu la cel putin 150 de km de Bucuresti.
„Un gest necugetat al unui suporter nu trebuie bagat in seama. A fost din cauza tensiunii si a provocarilor antrenorului de la Pandurii catre suporterii nostri. Am luat deja masuri de siguranta pentru a evita viitoare astfel de incidente”, a declarat presedintele giulestenilor Constantin Zotta.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.