Mâine se deschide AFI. E voie la înghesuială acolo?

Mâine se deschide AFI. E voie la înghesuială acolo?

1 253

AFI Europe a anunțat deschiderea oficială a AFI Brasov, cel mai nou proiect mixt. Evenimentul va avea loc mâine, 21 octombrie 2020. Interesant va fi de văzut cum vor face față traficului rutier intersecțiile din zonă. Mulți experți susțin că vor fi probleme mari cu circulația după ce se va deschide mall-ul, iar Centrul Civic va fi efectiv sufocat de mașini. La toate acestea se adaugă și poluarea ce va rezulta în urma aglomerației.

Ce spun autoritățile ?

”Exista aprobată o sistematizare a circulației, cu intrări și ieșiri spre AFI, cu aprovizionare, dar reprezentanții comisiei de circulație vor sa se asigure ca au fost puse în practică toate soluțiile pentru a evita blocajele, de aceea se analizează toate străzile din zona AFI și impactul deschiderii și a modificărilor din trafic”, a spus în urmă cu câteva săptămâni Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov.

Distribuie acum pe pagina ta:

COMENTARII

  1. ESTE MINUNAT!!!
    ÎN DEMOCRAȚIA CAPITALISTĂ RRRUMÂNISTANEZĂ SAȘII și COMUNIȘTII NE-AU LĂSAT CU FABRICI ȘI O TRADIȚIE IAR NOI RADEM TOTUL ȘI FACEM MAGAZINE ÎN CARE SĂ-ȘI VÂNDĂ STRĂINII PRODUSELE!!!
    Dar ne mirăm de ce străinii ne tratează ca pe ultimii milogi, ca pe țigani. Uite de aia.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.