Universitatea Oxford dă verdictul final: ”Numărul îmbolnăvirilor de covid este fals!”, relatează...

Universitatea Oxford dă verdictul final: ”Numărul îmbolnăvirilor de covid este fals!”, relatează BBC

0 446

Oameni de știință cu renume de la Universitatea Oxford susțin că statisticile cu privire la numărul de îmbolnăviri Covid-19 să nu fie reale.
Asta pentru că „principalul test utilizat pentru diagnosticarea coronavirusului este atât de sensibil încât ar putea detecta chiar și fragmente de virus moarte aparţinând unor vechi infecții”. Iată ce scrie Il Messagero.

Numărul îmbolnăvirilor de covid este fals
Statisticile legate de Covid sunt false. Acest lucru se datorează faptului că principalul test utilizat pentru diagnosticarea coronavirusului este atât de sensibil încât ar putea detecta chiar și fragmente de virus „moarte” aparţinând unor vechi infecții, susţin oameni de știință britanici, autorii unui studiu realizat „ad hoc”.

EL SIDA NO EXISTE?( STEFAN LANKA ASÍ LO ASEGURA) - YouTube

Am scris cu cateva luni în urmă despre cercetările Dr. microbiolog Stefan Lanka, cel care declara aceleași studii:

  • 1. Testul de Corona identifica doar deșeuri celulare pe care metabolismul nostru le produce in corpul oricarui om.
  • 2. Cand cantitatea de material genetic de la cel testat este multiplicata prin metoda PCR, ii putem scoate pe TOTI pozitivi la testul Corona.
  • Testul de Corona este calibrat diferit de la laborator la laborator, de la tara la tara, pentru o anumita cantitate a particulelor celulare dincolo de care testul sa iasa „pozitiv”. Sub acea valoare, denumita stiintific „cut-off level”, testul iese „negativ”. Articolul complet îlputeți citi aici: Doctor microbiolog: ”Testul de Corona nu are nicio validitate”, afirmă profesorul Stefan Lanka

Majoritatea persoanelor sunt contagioase doar aproximativ o săptămână, însă pot rezulta pozitive şi în următoarele săptămâni. Iar cercetătorii susţin că această „hiper-sensibilitate” a testelor ar putea duce la o supraestimare a dimensiunii actuale a pandemiei.

Carl Heneghan, de la Universitatea din Oxford, unul dintre autorii studiului propune ca, în locul unui rezultat de „da / nu” bazat pe detectarea unui virus, testele ar trebui să aibă un punct limită, astfel încât cantitățile foarte mici de viruși să nu se traducă în pozitivitate, relatează BBC online.

Second lockdown: why an Oxford expert thinks it might be better to wait  until Christmas for a 'circuit break'

A apărut adevărul în SUA
Centrul pentru Controlul Bolilor (Center for Disease Control and Prevention – CDC) din Statele Unite anunță că in perioada pandemiei, in SUA, doar 6% din numarul total de decese au fost raportate ca fiind cauzate exclusiv de covid-19. In cifre absolute, din cele 161.392 de decese inregistrate de CDC, doar 9700 au fost atribuite covid-19. Peste 94% dintre aceste decese au avut drept cauze alte boli, cum ar fi bolile cardiace, diabetul sau septicemia. ARTICOLUL COMPLET ÎL GĂSIȚI AICI: A apărut adevărul. Numărul de decese nu este cel anunțat de massmedia. Centrul pentru Controlul Bolilor a publicat datele oficiale

De altfel chiar detectarea urmelor de viruși vechi ar putea explica parțial de ce în Marea Britanie (și nu numai) numărul cazurilor de pozitivitate crește, în timp ce cel al spitalizărilor rămâne stabil. Center for Evidence-Based Medicine de la Universitatea din Oxford a analizat datele provenite din 25 de studii în care probe de virus pozitive au fost introduse într-un vas Petri pentru a vedea dacă se dezvoltă. Această metodă de „cultură virală” poate indica dacă testul pozitiv a detectat într-adevăr viruși activi care se pot reproduce și răspândi, sau doar fragmente de virus moarte, care nu se dezvoltă în laborator, sau într-o persoană.

Potrivit lui Heneghan, datele sugerează că rata de infectare cu coronavirus „pare să scadă după aproximativ o săptămână”. Mai mult, deși nu este posibilă verificarea fiecărui test pentru a controla dacă virusul prezent este unul activ, în cazul în care oamenii de știință ar putea detecta o discriminare, probabilitatea falşilor pozitivi ar putea fi redusă. Şi s-ar evita, desigur, și carantinele inutile”, scrie Il Messagero.

Preluat din oficialmedia

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.