Sorții au decis : Olimpic Zărneşti – SR Braşov, în turul doi...

Sorții au decis : Olimpic Zărneşti – SR Braşov, în turul doi al Cupei României la fotbal

0 253

Federaţia Română de Fotbal a anunţat programul turului secund al Cupei României, SR Braşov urmând să joace la Zărneşti, cu formaţia locală Olimpic. Meciul va avea loc pe 22 septembrie, de la ora 16.30.

„Tratăm cu maximă seriozitate Cupa României. Încă nu ne gândim la meiciul de la Zărneşti, momentan ne dorim să confirmăm în partida cu Odorheiu Secuiesc startul bun de sezon. Ne bucurăm că va fi un eveniment frumos pentru Zărneşti şi vom merge cu un singur gând, calificarea în turul următor”, a declarat managerul general al „galben-negrilor”, Ciprian Jurubescu.

Tehnicianul Liviu Nicolae a menţionat: „Mă aşteptam la acest adversar. Cunosc foarte bine echipa din Zărneşti şi mergem cu un obiectiv clar, calificarea în turul următor. Voi folosi cea mai competitivă formulă pe care o vom avea la dispoziţie la ora jocului”.

În runda a doua a Ligii 3, Seria a 5-a, SR Braşov se va duela, sâmbătă, de la ora 14.00, pe Stadionul „Tineretului”, cu AFC Odorheiu Secuiesc

Braşovenii vin după două partide încheiate cu rezultate pozitive, calificarea în turul secund al Cupei României şi victoria din prima etapă de la Râşnov.

„Timpul de pregătire a fost scurt, însă băieţii au fost receptivi şi au aplicat lucrurile pe care le-am antrenat în această perioadă extrem de scurtă. Startul de sezon a fost bun. Este un detaliu foarte important, mai ales la momentul în care ne aflăm. Încercăm să formăm o echipă, un lot competitiv, iar partea psihologică este foarte importantă. După efortul mare pe care l-au depus băieţii, a fost bine că am pornit cu două victorii. Eu am încercat să aduc fotbalul pe care eu îl gândesc. Este clar că încă nu suntem unde ne dorim. Nici nu aveam cum să fim acolo. În schimb, sunt mulţumit de nivelul pe care l-am atins în această perioadă scurtă”, a menţionat tehnicianul Liviu Nicolae. 

Despre duelul de sâmbătă, antrenorul „galben-negrilor” a punctat: „Pentru noi, începutul de campionat este unul echilibrat. Întâlnim formaţii cu experienţă la nivelul Ligii 3. Am multe informaţii despre gruparea din Odorheiu Secuiesc. Sunt detalii care pot face diferenţa în acest meci, dar noi trebuie să ne concentrăm pe ceea ce avem de făcut. Echipa din Odorheiu Secuiesc este una foarte bine clădită fizic, agresivă, una care depune mult efort. Va trebui să combatem aceste lucruri pozitive ale lor. Pentru mine nu este un duel cu Florin Stângă. Este un joc de fotbal între SR Braşov şi Odorheiu Secuiesc”.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.