CEC deschide noi conturi pentru pensionari

CEC deschide noi conturi pentru pensionari

0 300

In ultimele zile ale anului trecut, Casa de Economii si Consemnatiuni (CEC) si Casa Nationala de Pensii si Alte Drepturi de Asigurari Sociale (CNPAS) au semnat o noua conventie prin care sunt stabilite coordonatele colaborarii dintre cele doua institutii in ceea ce priveste noile conturi pentru pensionari. Astfel, orice persoana care doreste sa isi primeasca drepturile banesti aferente pensiei intr-un cont deschis la CEC, o poate face din nou, incepand cu acest an.


In urma acordului prin care s-a angajat sa deschida noi conturi pentru plata pensiilor, CEC a obtinut conditii mai avantajoase de la CNPAS.


In prezent, peste 400.000 de clienti au conturi de plata a pensiei deschise la CEC. In toamna anului trecut, CEC a sistat deschiderea de noi conturi pentru plata pensiilor, cerand renegocierea contractului cu CNPAS.

Pentru clientii pensionari care vor opta pentru un card, CEC pune la dispozitie cea mai mare retea electronica de eliberare de numerar prin card din Romania, accesibila in aproape 1.400 unitati din mediul urban si rural, se mai arata in comunicat. Avantajul principal al primirii pensiei pe card este faptul ca detinatorul cadrului nu mai este legat de programul bancii, avand acces permanent la pensia proprie.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.