Program modest de Revelion in Piata Sfatului

Program modest de Revelion in Piata Sfatului

0 255

Peste 10.000 de brasoveni s-au lasat scosi de programul oferit in seara de Revelion de autoritatile locale in Piata Sfatului.


Imediat dupa ora 19.00, cand drapelul Uniunii Europene a fost arborat pe catargul din fata Prefecturii in acordurile imnului UE, in Piata Sfatului a inceput sarbatoarea. Dupa unii, programul care a reunit pe aceeasi scena Taraful „Tara Barsei”, Ansamblul de dansuri „Sipot Ardelean”, Mariana Anghel, Heaven, Alexandra Ungureanu si Nicola a fost unul modest, multi dintre cei prezenti in Piata Sfatului exprimandu-si nemultumirea ca nu a fost suficient de multa muzica populara.


Brasovenii si turistii care s-au adunat in Piata Sfatului pentru a participa la numaratoarea inversa, la focurile de artificii sau pentru a asculta urarile primarului George Scripcaru si ale prefectului de Nurenberg, dr. Hartmut Frommer, au facut imposibila circulatia in piata si pe strazile adiacente.

Dupa focul de artificii, majoritatea celor prezenti s-au indreptat spre casa, foarte putini fiind cei care au invirtit cateva hore, fluturand steagurile UE.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.