Șoc în lumea sportului mondial : Novak Djokovic a fost depistat pozitiv...

Șoc în lumea sportului mondial : Novak Djokovic a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus!

0 254

Marți, lumea sportului mondial a amuțit o clipă : Novak Djokovic (33 de ani, locul 1 ATP) a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, după ce alți trei jucători de tenis participanți la Adria Tour, Grigor Dimitrov, Borna Coric, Viktor Troicki, au fost descoperiți zilele trecute.

Pe lângă aceștia, soția lui Djokovic (dar nu și copiii lor!),  Marko Paniki, preparatorul fizic al lui Djokovic, Kristijan Groh, antrenorul lui Dimitrov și soția lui Viktor Troicki au fost și ei depistați pozitiv. Novak, suspect de coronavirus încă din 15 iunie, a plecat duminică în Serbia pentru a efectua testul pentru coronavirus și atât el, cât și soția lui, Jelena, au fost depistați pozitiv. Sârbul este acum contestat și a fost criticat în presa internațională pentru organizarea turneului demonstrativ în Serbia, la Belgrad, și în Croația, la Zadar.

În Serbia şi Croaţia, pentru că măsurile de distanţare socială nu sunt obligatorii, acestea nu au fost aplicate şi participanţii au fost văzuţi jucând baschet, fotbal, tenis, îmbrăţişându-se în faţa publicului, atât la Belgrad, unde a avut loc prima etapă a Adria Cup, cât şi la Zadar.

Sper că lucrurile se vor ameliora și ne vom relua viețile așa cum erau. Îmi pare rău pentru fiecare îmbolnăvire. Sper că nu vor exista complicații și că toată lumea va fi bine. Voi sta în izolare în următoarele 14 zile și vor repeta testul peste 5 zile”, a spus Novak Djokovic.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.