Spectatorii protesteaza la Filarmonica Brasov

Spectatorii protesteaza la Filarmonica Brasov

0 317

Nu doar angajatii Filarmonicii Brasov protesteaza impotriva conducerii institutiei brasovene, ci si mare parte din spectatorii care merg in fiecare saptamana pentru a audia concertele sustinute de orchestra Filarmonicii Brasov.


Ei si-au expus nemultumirile legate de acitivitatea si hotararile managerului instituriei printr-o scrisoare deschisa, semnata de aproximativ 50 de pensionari, suparati de faptul ca la repetitiile pentru concerte care au loc in fiecare joi dimineata trebuie sa plateasca un bilet de intrare in valoare de 2 RON, desi inainte accesul la aceste reprezentatii cu public erau gratuite.


?


Nu se tine cont de sugestiile spectatorilor


Spectatorii mai sunt nemultumiti ca dorintele lor, legate de sugestiile pentru program si solisti invitati, nu au fost luate in considerare de conducerea Filarmonicii.


„Stimata doamna, noi, spectatorii, va cerem sa demisionati ca fiind unica solutie ca lucrurile sa mearga mai bine si in folosul tuturor! Dati-va demisia si lasati locul unui director care sa ne asculte doleantele, pentru ca, daca aceasta orchestra minunata – dupa cum au caracterizat-o numai in ultima luna maestrul Mandeal si maestrul Andreescu – nu canta ca sa ne incante, degeaba mai canta, or acum suntem total nemultumiti”, se arata in scrisoare


Elena B.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.