Brasovenii, mari calatori

Brasovenii, mari calatori

0 274

Potrivit raportului de activitate al Serviciului de Pasapoarte Brasov, in perioada ianuarie – noiembrie 2006 au fost eliberate 51.638 de pasapoarte, ceea ce aseaza Judetul Brasov pe primul loc pe tara in ceea ce priveste numarul de pasapoarte eliberate in interes de afaceri, turistic sau studii. Desi somajul este crescut in, raport cu media pe tara, brasovenii solicita mai putine pasapoarte pentru a lucra in strainatate.


?


Din totalul de pasapoarte eliberate anul acesta, 5.707, adica aproape 10%, au fost eliberate in regim de urgenta, motiv pentru care, din taxa de urgenta pentru eliberarea acestor acte, incasarile au crescut cu 11 miliarde de lei fata de anul trecut.


?


„Lunile august si noiembrie au fost cele mai solicitate. In acele perioade programul la Serviciul de Pasapoarte Brasov a fost prelungit, lucrandu-se de luni pana vineri intre orele 8.00-19.00, iar sambata intre orele 8.00-14.00, astfel incat termenul de emitere a unui pasaport sa nu depaseasca 20 de zile. Au fost procesate si 1.800 de pasapoarte pe zi”, a declarat prefectul Aurelian Danu.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.