Tariceanu desfiinteaza mai multe comitete si comisii guvernamentale

Tariceanu desfiinteaza mai multe comitete si comisii guvernamentale

0 280

Motive pentru restructurarea unor esaloane din cadrul Guvernului erau destule. De la eficienta pana la reducerea cheltuielilor inutile, sau de ce nu , apropierea datei de 1 ianuarie – momentul ederarii Romanieila U.E., sau promisiunile electorale puteau fundamenta aceasta decizie.


Premierul Calin Poipescu Tariceanu a semnat abrogarea unor decizii din perioada 2001-2005, prin care s-au infiintat si functionau mai multe structuri. Astfel a fost desfiintat Comitetului Interministerial pentru armonizarea strategiilor, programelor si planurilor de actiuni sectoriale si regionale, (ce sonoritate!) sau Comandamentul pentru siguranta transportului produselor petroliere prin conducte, Comisiei Interministeriale pentru elaborarea Programului de restructurare al societatii Siderurgica Hunedoara si a Grupului de lucru pentru dezvoltarea pietei de capital.
Nu au scapat de acest tratament si vor fi desfiintate, Comitetul interministerial de conducere a reformei gestiunii finantelor publice, Comitetul interministerial pentru coordonarea procesului de deconcentrare si Comitetul interministerial pentru stabilirea serviciilor publice deconcentrate.


Iata cum, dintr-un condei, au disparut structuri care consumau nu gluma, care din fotoliile capitonate ne sfidau acolitii puterii, clientela politica ce este satisfacuta de orice partid aflat la putere.


?

Horia D.R.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.