Echipa de polo Corona Braşov întâlneşte multipla campioană Steaua

Echipa de polo Corona Braşov întâlneşte multipla campioană Steaua

0 345

Echipa de polo seniori a clubului Corona îşi reia în acest week-end meciurile restante din sezonul regulat al Superligii naţionale. Echipa antrenată de Edward Andrei şi Florin Turcu va juca în deplasare cu Steaua Bucureşti, o echipă valoroasă care se bate an de an pentru titlul de campioană. Primul meci se va disputa în Bazinul Ghencea vineri, de la ora 19, iar al doilea sâmbătă de la ora 11.30.
Cu toate că vor avea în faţă o dublă extrem de grea în faţa campioanei en-titre, antrenorul principal al Coronei, Edward Andrei a declarat că va face totul pentru ca poloiştii Braşovului să reuşească două jocuri cu prestaţii bune. „Ştim că va fi greu, aşa cum este, de altfel, de fiecare dată când jucăm în compania oricărei echipe din grupa valorică 1-4. Cu toate acestea, nu ne temem, trebuie să fim încrezători iar băieţii să urmeze indicaţiile pe care noi le dăm de pe margine. Dacă vor face asta, noi vom fi mulţumiţi, indiferent de rezultatul final. Avem o echipă tânără şi este foarte important ca ei să simtă că le iese şi în jocuri, ceea ce facem în antrenamente. După acest meci va urma o altă dublă, cu Dinamo Bucureşti, o formaţie cu care Corona s-a bătut în ultimii ani pentru medalia de bronz. În acest moment, în sezonul regulat, noi suntem pe locul patru, dar avem şanse să terminăm pe trei”, a spus tehnicianul Coronei.

Poloiştii Coronei vor juca în 3-4 aprilie 2020 la Braşov cu Dinamo Bucureşti, echipă pe care în Cupa României a învins-o cu scorul de 7-2. După ce se încheie sezonul regulat, în campionat vor urma sferturile de finală, care se joacă în sistem două din trei, urmând ca apoi să înceapă faza play-off-ului, cu semifinale şi finale, care se vor disputa după sistemul trei din cinci.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.