Prima etapă de Cupă Mondială de iarnă, la sărituri cu schiurile, masculin,...

Prima etapă de Cupă Mondială de iarnă, la sărituri cu schiurile, masculin, desfășurată la Râșnov, a fost câștigată de germanul Karl Geiger

0 204

La Râșnov, pe trambulina de pe Valea Cărbunării, s-a desfășurat vineri prima etapă de Cupă Mondială de iarnă, la sărituri cu schiurile, masculin, organizată vreodată în România. A fost a 27-a etapă a actualului sezon al Cupei Mondiale. Vremea a jucat feste concurenților și spectatorilor, concursul fiind oprit, în runda decisivă, într-un moment cînd a plouat cu gheață. După reluare, spectatorii au urmărit o dispută palpitantă, cu interesante evoluții, cu schimbări dese de lider al clasamentului etapei. Etapa a revenit germanului Karl Geiger, care a avut sărituri excelente, 100 metri, în fiecare manșă, urmat în clasament de Stephan Leyhe, de asemenea, din Germania și de austriacul Stefan Kraft, liderul Cupei Mondiale, înaintea acestei etape.

Sâmbătă, de la ora 12,30, se va disputa runda de calificări pentru cea de-a doua etapă programată la Râșnov (a 28-a a actualului sezon al Cupei Mondiale), urmată de prima manșă a etapei, care va debuta la ora 13,45.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.