Noul comandant al CSA Steaua este brașoveanul Mădălin-Sorin Hâncu

Noul comandant al CSA Steaua este brașoveanul Mădălin-Sorin Hâncu

0 306

În urma decesului vechiului comandant al CSA Steaua, Marius Cristian Cîrlan, a fost numit un nou comandant. Este vorba despre colonelul Mădălin-Sorin Hîncu, care a fost prezentat printr-o ceremonie de către secretarul de stat pentru relaţia cu Parlamentul şi calitatea vieţii personalului, Marius Bălu.

Absolvent al Şcolii militare de ofiţeri activi de artilerie şi rachete antiaeriene „Leontin Sălăjan”, de la Braşov, Hâncu a fost în ultimii ani șef al Centrului de Sporturi Montane Bucegi Predeal.

„Colonelul Mădălin-Sorin Hâncu s-a născut în anul 1965, în localitatea Bran, judeţul Braşov. A absolvit, în anul 1987, Şcoala militară de ofiţeri activi de artilerie şi rachete antiaeriene «Leontin Sălăjan», de la Braşov. Şi-a început cariera militară la Regimentul 19 Rachete Antiaeriene, ocupând succesiv, de-a lungul carierei, funcţii pe linia specialităţii militare Educaţie fizică, de la ofiţer cu pregătirea fizică şi instructor-şef la ultima funcţie încadrată, cea de şef al Centrului de Sporturi Montane «Bucegi». Referitor la priorităţile CSA Steaua Bucureşti din perioada următoare, printre care se află finalizarea lucrărilor de renovare şi reconstrucţie ale Complexului Sportiv Ghencea, dar şi pregătirea loturilor sportive pentru reprezentarea României cu succes la Olimpiada de la Tokyo din această vară, demnitarul a declarat că «Steaua a dat României o constelaţie strălucitoare de campioni olimpici, dar şi mondiali, europeni şi naţionali. Ca urmare, avem în faţa noastră un început de drum cu o însemnătate aparte, un drum plin de responsabilităţi, presărat cu subiecte mereu actuale, cu priorităţi pe care le voi reafirma cu fiecare ocazie»”, se arată în comunicatul CSA Steaua.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.