Nouă antrenori brașoveni de fotbal, în stagiu de formare în Spania, la...

Nouă antrenori brașoveni de fotbal, în stagiu de formare în Spania, la clubul Celta Vigo!

0 251

Anul 2020 începe cum nu se poate mai bine pentru antrenorii clubului CS Colțea 1920/ CELTA Brașov. Nu mai puțin de 9 tehnicieni ai clubului brașovean au fost invitați timp de 8 zile la Vigo, în Spania, unde vor lua parte la numeroase sesiuni de formare profesională, în domeniul fotbalului juvenil dar și cel de mare performanță.

Printre cei 9 antrenori, găsim și pe Daniel Bona, cel care a promovat pe Corona din Liga a V-a până în Liga 1, dar are o numeroasă experiență profesională în fotbalul românesc: ”Sunt impresionat, nu mi-am imaginat că Celta Vigo e un club așa de mare și de iubit în această zonă a Spaniei. După doar prima zi de cursuri pot spune că mă voi întoarce alt om acasă, mă bucur că președintele nostru ne oferă astfel de șanse și abia aștept să încep să pun aplicare la Brașov din ceea ce ne învață aici colegii spanioli.”

Delegația brașoveană mai conține și 5 copii ai clubului care se vor pregăti în această săptămână cu omologii lor din A CANTEIRA, academia de performanță a celor de la CELTA, în baza parteneriatului existent între clubul Iberic, primăria municipiului Brașov și Cs Colțea 1920. Aceștia sunt: Dennis Suto, Stoian Alex, Angheluș Alex, Maftei Rareș și Urdă Flavius.

Președintele clubului , Ciprian Jurubescu, este coordonatorul acestei expediții: ”Sunt bucuros și recunoscător partenerilor de la Celta Vigo pentru deschiderea care o au față de noi. Antrenorii trebuie să fie la zi cu informațiile din fotbal și de aceea această șansă o consider una foarte mare pentru ei. Și eu personal particip la câteva cursuri dar în domeniul managementului sportiv, este foarte important că avem acces la informații de calitate și putem învăța de la cei buni.”

Pe lângă cursurile de formare profesională, antrenorii și copiii au fost invitați duminică la meciul important dintre Celta Vigo și Eibar, dar și la alte meciuri ale echipelor de juniori iar președintele spaniel, Carlos Mourino, va organiza o recepție pentru delegația de la Brașov.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.