Prietenul presedintelui Iohannis e un excroc !!

Prietenul presedintelui Iohannis e un excroc !!

0 131

Scandalagiul Vecerdea, contestatarul lui Ion Țiriac și al Federației Române de Tenis, ascund afaceri “necurate” în SUA! Falimente, credite pe bandă rulantă și ipoteci de sute de mii de dolari nerambursate!

Scandalagiul Marius Vecerdea, contestatarul conducerii FRT, se pare că are o serie de „afaceri” dubioase în SUA, potrivit unor date oficiale din cadrul sistemului de Justitie american. Numele său a apărut în instanțele din mai multe comitate ale statului Florida pentru diferite cauzede la proceduri
de divorț și faliment, acțiuni pentru colectarea datoriilor sau evacuare și până la încălcarea unor reguli de circulație înca din 2013.

Marius Vecerdea (45 de ani) pare să dețină mai multe adrese în statul Florida, începând din decembrie 1998, aici fiind incluse, dar nu se imitează, la domicilii din Palm Beach, St. Lucie sau Broward, în statul Florida, dar legăturile sale sunt extinse și în Carolina de Sud sau Nevada.
Totuși, fostul antrenor de tenis din Sibiu, are ca „sediu” Florida. În martie 2019 spunea că este cetățean american, statut de care s-a folosit pentru a-și „deschide uși” către Federația Internațională de Tenis.
In SUA a cunoscut și problemele judiciare, inclusiv la instantele comitatelor din Broward, St. Lucie și Palm Beach, el ajungâng chiar și în fața Curții de Insolvență a Statelor Unite (Districtul Sudic din Florida).
Veceredea, cel care contestă legalitatea Federației Române de Tenis (!) și e un dușman declarat al managerului Ion Țiriac ,,zice acesta, nu   e tocmai un „sfânt”.
Proceduriile pentru care a ajuns în atenția organelor
fiscale și nu numai au fost de divorț, faliment, acțiuni pentru colectarea datoriilor, evacuare sau chiar încălcarea unor reguli de circulație în 2013.Cum? Cain …romania: Vecerdea lua credite pe bandă rulantă, dar nu le plătea!
Există varianta ca Vecerdea, în mod direct sau prin interpuși, să dețină în continuare bunuri și afaceri în SUA. În calitate de președinte al clubului de tenis Palmira din România menține relații cu SUA prin intermediul „Palmira Annual” –indeosebi tabere de tenis organizate în Florida. Un antrenor de tenis cu venituri aparente modeste, dar iata ca lucrurile nu stau chiar asa, sumel e vehiculate nefiind mici.

Istoricul “afacerilor” lui Marius Vecerdea în SUA: 21 iulie 2000 – Marius si Monica Vecerdea au achiziționat o proprietate (5837 Eagle Cay Circle,
Coconut Creek, FL), apelând parțial și la o ipotecă pe 30 de ani în valoare de 105.600 dolari la Cendant Mortgage.
9 octombrie 2002 – Monica Vecerdea transferă gratuit cota ei din dreptul de proprietate către Marius, nu înainte de a refinanța creditul – 115.500 de dolari! De această data au apelat la Washington Mutual.
18 februarie 2003 – Marius și Monica Vecerdea divorțează. Decizia e data la data de 3 martie 2003…

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.