Alertă meteo ANM! Prognoza meteo din a doua zi de Crăciun

Alertă meteo ANM! Prognoza meteo din a doua zi de Crăciun

0 118

ANM anunță temperaturi schimbări în a doua zi de Crăciun. Dacă în ultimele zile luna decembrie a fost una blândă față de alți ani, temperaturile crescute sunt aproape de sfârșit. A fost emis deja un cod galben vânt puternic în zonele montane.

Astfel, pe 26 decembrie 2019 vremea se înrăutățește și aduce temperaturi sub zero grade. Sunt zone în care este anunțat Cod galben de vânt puternic, la munte pe creste și ceață.
în cea de-a doua zi de Crăciun vântul va sufla slab până la moderat, mai ales în partea de nord a Moldovei, sudul Banatului, Oltenia și Dobrogea.
Valorile termice vor începe să coboare, acestea se vor situa între -2 și 8 grade Celsius, local mai scăzute în estul Transilvaniei.
Cu toate acestea, în anumite zone, temperaturile vor continua să înregistreze valori neobișnuit de ridicate pentru perioada în care ne aflăm.

La Brasov vor urma 2-3 zile în care temperaturile vor scadea noaptea spre – 5/7 grade Celsius. Sunt previzionate ăn acest interval și zile cu nonsori incepend de vineri. Ultimele zile din an va aduce gerul, temperaturile vor scadea sub -10 grade Celsius.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.