EXCLUSIV! Programul secret de colonizare spaţială al elitelor mondiale… Există ...

EXCLUSIV! Programul secret de colonizare spaţială al elitelor mondiale… Există colonii umane avansate în grupul de stele Alpha Centauri?

0 249

Credeţi că există un program secret de colonizare spaţială, realizat de unele guverne ale lumii, în special de către guvernul SUA?
La început, naziştii şi apoi americanii au fost implicaţi în aceste programe secrete de colonizare spaţială. În circa 70 de ani, multe tehnologii avansate au fost realizate, dar au fost păstrate la secret.

Au început să apară zvonuri încă de la începutul anilor ’80 că programele de colonizare au putut da naştere unei civilizaţii extrem de avansate în spaţiul cosmic, departe de omenirea de pe Terra. Este posibil aşa ceva?
De ce unii care ne conduc pe Terra ar dori să părăsească planeta noastră?

Încă din anii ’40 ai secolului trecut, structuri secrete de putere au făcut tot felul de studii despre ce s-ar întâmpla dacă Pământul ar fi cuprins de un dezastru major. Ar mai putea supravieţui omenirea şi întreg ecosistemul? Răspunsul a fost NU, aşa că singura variantă de răspuns a fost acela ca unii oameni să se poată muta în spaţiul cosmic, acolo unde să se înceapă o nouă viaţă, cu tehnologii extrem de avansate.
Una din opţiuni a fost aceea de a începe o nouă civilizaţie în jurul grupului de stele Alpha Centauri, cele mai apropiate de Soarele nostru. Dar chiar şi aşa, distanţa până acolo este de peste 4 ani-lumină, unei nave spaţiale convenţionale trebuindu-i zeci de mii de ani să ajungă la Alpha Centauri. Aşa că au mai fost propuse alte alternative de colonizare din sistemul nostru, ca Luna, Marte sau Venus.

Dar, de ce elitele lumii caută cu atâta disperare să colonizeze spaţiul cosmic, pentru a începe în altă parte o nouă viaţă? Ei ştiu că Soarele nostru are un „Soare geamăn”, o stea pitică roşie, aflată la marginea sistemului nostru solar, dincolo de Pluto, şi care activează din „norul lui Oort”, tot felul de comete şi asteroizi care pot pune oricând în pericol viaţa pe Terra.

„Proiectul Horizon” a fost un proiect secret al Armatei Americane ce a apărut în anii ’50 şi avea ca scop trimiterea şi colonizarea Lunii cu oameni, care erau aprovizionaţi periodic cu alimente şi materiale. Cel mai interesant lucru din acest proiect a fost acela că militarii trebuiau să fie trimişi pe Lună, împreună cu arme nucleare.
Întrebarea care se pune e următoarea: de ce aveau nevoie de arme nucleare? De cine s-ar fi apărat ei? Nu sunt decât 3 versiuni:
(1) să se războiască cu ruşii;
(2) să atace farfuriile zburătoare naziste, trimise în secret pe Lună de Hitler în anii ’40 sau
(3) să se apare de posibilii invadatori extratereştri.

Revenind la grupul de stele Alpha Centauri, de care am vorbit puţin mai sus în acest articol… Se ştie că o stea din acest grup de stele – Proxima Centauri – este cea mai apropiată stea faţă de noi, aflându-se la doar 4,2 ani-lumină distanţă, adică la aproximativ 271.000 de ori distanța dintre Pământ şi Soare. Aşa cum discutam într-un articol din august 2016 – Breaking news – o descoperire şocantă a astronomilor! Se pare că ei au găsit o planetă foarte asemănătoare cu Pământul, care orbitează cea mai apropiată stea faţă de Soare – Proxima Centauri! – astronomii anunţau că descoperiseră o exoplanetă asemănătoare Pământului, orbitând steaua sa la o distanță care putea favoriza viața.

Într-un articol ulterior – Conspiraţia Proxima Centauri: oamenii de ştiinţă care lucrează cu NASA ştiu că extratereştrii se află pe cea mai apropiată exoplanetă faţă de Terra! Însă ei ne spun acest lucru treptat, pentru a ne obişnui cu ideea… – emiteam următoarea ipoteză: ţineţi minte fimul SF „Avatar”, al cărui acţiune se petrece în anul 2154 pe Pandora, o lună din sistemul Alpha Centauri, în care oamenii și-au stabilit o bază stelară pentru a exploata rezervele naturale de un prețios minereu ce se găsește pe satelitul natural.
Credeţi că totul e doar SF sau oamenii au deja o bază extrem de avansată în Alpha Centauri? Se ştie că Hollywood-ul se află sub influenţa Ocultei Mondiale… iar acest film poate ne oferă un indiciu „întâmplător” despre ceea ce se întâmplă cu adevărat în Universul nostru.

Sursa: lovendal.ro

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.