Inca o amanare a votului pentru raportul “Castelul Bran”

Inca o amanare a votului pentru raportul “Castelul Bran”

0 213


Pentru a treia oara, Camera Deputatilor a amanat votul final asupra raportului subcomisiei parlamentare pentru analizarea legalitatii retrocedarii castelului Bran. Raportul in cauza considera retrocedarea drept ilegala, fiind identificate mai multe vicii de procedura, de la nerespectarea dispozitiilor testamentare ale Principesei Ileana pana la absenta unora dintre mostenitorii Principesei de pe lista noilor proprietari ai castelului.


Dezbaterile de la Camera Deputatilor ?s-au blocat dupa ce mai multi parlamentari au cerut amanarea votului, pe motiv ca s-au primit noi documente care vin in sprijinul concluziei raportului, anume ca ?restituirea castelului a fost ilegala.


Deputatul PNL de Brasov, Ioan Ghise a solicitat amanarea votului, deoarece membrii Comisiei au primit o scrisoare de la un birou notarial din care reiese ca restituirea s-a facut ilegal.


Dupa cum s-a anuntat, actualii proprietari ameninta ca in eventualitatea unui vot in favoarea raportului, vor da in judecata statul roman, considerand ca li se incalca dreptul de proprietate.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.