Senatorul Marius Marinescu, exclus din PD

Senatorul Marius Marinescu, exclus din PD

0 228

Excluderea din partide a celor ce refuza sa fie simpli yesmani, de acord cu orice decide conducerea centrala, a devenit o moda. Dupa PSD si PNL, a venit randul PD sa-si decapiteze oamenii care au pozitii defavorabile unor lideri ori actiuni de partid si care sustin initiative ale opozitiei.


Urmare a disputelor?pe tema parcului Bordei, cedat la schimb cu o alta proprietate a lui Costica Constanda, in conditii dubioase, de fostul primar general al capitalei si actual presedinte Traian Basescu si dupa criticile aduse lui Adriean Videanu, conducerea democratilor a decis, in unanimitate (si parea ca unanimitatea e istorie!), excluderea din partid a senatorului Marius Marinescu.


Anuntul privind demiterea lui Marinescu a fost facut de Presedintele PD Emil Boc, motivul invocat fiind prejudiciul de imagine adus partidului.


Senatorul Marius Marinescu este indignat de modul in care au procedat colegii din PD si sustine ca excluderea s-a facut oarecum pe furis, fiind incalcata regula invitarii impricinatului la sedinta, spre a-i fi cunoscuta pozitia. Marinescu spune ca a aflat de la televizor ca a fost exclus si ce anume i se reproseaza.


Marius Marinescu va ramane senator independent si nu va contesta decizia de excludere, pentru ca, in opinia sa, demersul este inutil. Senatorul isi acuza fostii colegi ca au avut doua programe de guvernare, unul public, nedus la indeplinire, si altul nescris, indeplinit punct cu punct: acela de a se imbogati furand cu bordurile si din alte afaceri.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.