OLX Cazare-Turism

OLX Cazare-Turism

0 149

Subcategoria OLX Cazare-Turism pune la dispoziţia românilor peste 7.000 de oferte de cazare la nivel naţional, în apartamente, vile, cabane, hoteluri şi nu numai, la preţuri medii de 60 de lei/noapte. Secţiunea e vizitată lunar de peste 200.000 de persoane.
În plus OLX a creat un departament dedicat prevenţiei fraudei pentru a verifica anunţurile suspecte din toate categoriile de pe site, iar în perioadele cu sezonalitate crescută pe cazări se concentrează mult pe acestea.
„Ne preocupă liniştea utilizatorilor noştri şi ne aflăm într-o continuă căutare de soluţii pentru problemele cu care aceştia se confruntă, aşa că am decis înfiinţarea departamentului dedicat prevenţiei fraudei, care deja se poate lăuda cu rezultate foarte bune.

De exemplu, în lunile octombrie-noiembrie am reuşit să salvăm 350.000 de euro din banii clienţilor noştri, care ar fi fost daţi pe avansuri pentru cazări inexistente. Departamentul dedicat prevenţiei fraudei îşi propune să le ofere utilizatorilor o experienţă pozitivă cu produsele OLX şi, în cazul de faţă, vacanţe fără griji”, a declarat Mihai Sava, Real Estate Business Manager OLX Group.

OLX România, parte a OLX Group, este liderul pieţei locale de anunţuri generaliste, cu peste 4 milioane de anunţuri active şi o medie lunară de peste 10 milioane de vizitatori, conform datelor SATI.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.