Au fost înlăturate din lotul national şi cele două jucătoare de la...

Au fost înlăturate din lotul national şi cele două jucătoare de la Corona Braşov, care trebuiau să plece la mondialele din Japonia!

0 240

După ce Cristina Laslo şi Bianca Bazaliu au fost scoase din lotul national, în urma scanadalului de dopaj din ultimele zile, se părea că, totuşi, celelalte jucătoare de la Corona Braşov, selecţionate pentru a participa la Campionatul Mondial din Japonia, vor face deplasarea în cadrul lotului. Şi totuşi, federaţia română de specialitate şi-a luat toate măsurile de siguranţă şi le-a scos din lot şi pe Eliza Buceschi şi Daria Bucur, chiar dacă ele nu au fost notificate de forurile antidoping! Federaţia a deecis acest lucru, pentru a nu avea surprise, legate cu contestarea dreptului de joc al celor două, din cauza dopajului! Acest aspect întăreşte idea că şi alte jucătoare de la Corona Braşov ar fi participat la şedinţa de terapie intravenoasă cu laser…

 În aceste condiții, Elena Dache a fost convocată în regim de urgență, iar România a plecat miercuri la Mondiale, cu 17 jucătoare.

În cazul în care vor veni și vești bune în următoarea perioadă, în timp util, cele patru fete de la Corona Brașov ar putea să ajungă ulterior în Japonia. Evident, toate cele patru fete sunt victime în acest scandal, la fel ca și restul componentelor echipei de la Brașov.

Președintele Federaţiei Române de Handbal, Alexandru Dedu, a programat pentru joi o conferință de presă excepțională. „Lucrurile continuă să nu fie plăcute, motiv pentru care joi, la ora 13:00, vom face o conferință de presă în care să spunem situația în momentul de față. Încă suntem în căutarea soluțiilor optime pentru a depăși această criză. În momentul de față aștept răspunsuri din multe părți pentru a lua decizii corecte”.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.