Inca un ministru la DNA: Paul Pacuraru

Inca un ministru la DNA: Paul Pacuraru

0 224



Cu afluenta de ministri cercetati pentru reale ori presupuse cazuri de coruptie, poate n-ar fi rau ca sediul Guvernului sa se mute la DNA. Lucrurile s-ar misca mai rapid, iar ministrii, printre doua declaratii vor mai putea si sa lucreze. In fond, cam asta pare scopul cercetarii: oamenii sa nu-si poata face treaba in liniste. Daca ar fi cazuri reale de coruptie n-ar fi atatea NUP-uri.


Dar, revenind la DNA, simpatica institutie cere din nou acordul de la Inalta Poarta, de data aceasta pentru a-l lua in suturi pe ministrul muncii, Paul Pacuraru. Acesta este acuzat de DNA ca ar fi luat mita.



In comunicatul de presa al DNA se arata ca „in conformitate cu prevederile art. 12, art. 16 alin. 2 si art. 19 din Legea 115/1999 privind raspunderea ministeriala, republicata, si avand in vedere Decizia Curtii Constitutionale nr. 665 din 5 iulie 2007, procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie l-a sesizat pe Presedintele Romaniei pentru ca acesta sa ceara urmarirea penala fata de Nicolae Paul Anton Pacuraru, ministrul Muncii Familiei si Egalitatii de Sanse, pentru savarsirea infractiunii de luare de mita in dosarul nr.239/P/2007”.


Pacuraru nu stie nimic de aceasta acuzatie si se declara surprins.


Nu mi-a dat nimeni niciun pachet de tigari. Acum aflu acest subiect si pot garanta ca, daca am primit mita un leu, imi dau singur demisia din toate functiile”, a declarat, luni, ministrul Pacuraru citat de Antena 3.


„Exclud ideea ca eu, Paul Pacuraru, vreodata, in viata mea, am cerut foloase in virtutea unor servicii pe care le-am facut”, a mai precizat ministrul.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.