O Românie NORMALĂ! Guvernul Orban are șef! Cine este deci Generalul?

O Românie NORMALĂ! Guvernul Orban are șef! Cine este deci Generalul?

0 178

 Presa are dreptate – sutuația se prezintă democratic – un premier roman cu părinți maghiari… intre o absolventă cu studii superioare in Rusia si un sas cu ambii parinții emigranți definitiv în Germania!
Mai tare nici nu se poate!
 – Cine este Generalul neinfricat care ne v-a conduce la victoria PNL?
 – Johannis! Johannis!
 – Cine este Generalul neinfricat ce ne-a condus sa ajungem astazi la Putere?
 – Johannis! Johannis!

Guvernul Orban anunţă că PNL vrea schimbarea preşedinţilor Camerei Deputaţilor şi Senatului

După părerea mea, ar trebui să le fie ruşine. Eu nu mai ştiu o procedură de învestire a unui Guvern în ultimii 30 de ani, în care preşedinţii celor două Camere să refuze sa-şi exercite atribuţiile, ca nu cumva să asigure un vot în plus la cvorum.
Să le fie ruşine! Un astfel de comportament n-are ce căuta într-o Românie normală, într-o Românie care respectă Legea (desigur nu ca președinte nost’ n.a.), care respectă cetăţenii săi şi evident că nu ne simţim confortabil ca în fruntea acestor Camere să fie persoane care nu  respecta cele mai absurde ordine date politic de şefii de partid”a afirmat Ludovic Orban, luni la Parlament.

Intrebat dacă PNL va face demersuri pentru a fi schimbaţi preşedinţii Camerei şi Senatului, după ce Guvernul Orban a fost învestit, luni la foc automat …  cu 240 de voturi „pentru” …impotriva PSD, a raspuns: sigur vom putea raporta Generalului victoria!

  – Cine este deci Generalul care…? 
  – Johannis ! Johannis !

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.