Cazul Elodia Ghinescu

Cazul Elodia Ghinescu

0 231

Dupa intreaga isterie ce s-a iscat in jurul cazului avocatei Elodia Ghinescu, nu am putut sa nu aflam si noi cateva detalii picante. Este imposibil sa deschizi televizorul sau sa incerci sa citesti un ziar fara a da peste acest subiect. OTV-ul a urmarit acest caz indeaproape gasind cate un subiect de discutie pe aceasta tema in fiecare seara. Credeam ca totul se va desumfla in cel mult o luna, dar de unde? Au inceput sa vuiasca si alte televiziuni “mai prestigioase” decat cea in cauza. Este mai mult decat o simpla situatie telenovelista. Este un caz de detectivism. Toti romanii se regasesc zilele astea in pielea personajului Sherlock Holmes.


Sa facem o mica recapitulare: se presupune ca avocata din Brasov, Elodia Ghinescu, a fost ucisa cu bestialitate de sotul ei, politist la sectia 2 din acelasi oras. Motivul? Adulter. Infrac?iunea ar fi avut loc in noaptea de 29 spre 30 august. In urma cercetarilor in apartamentul conjugal s-au gasit mai multe indicii carea ar sugera crima. Primul suspect a fost sotul avocatei, cel care a semnalat disparitia cu o intarziere de cateva zile bune. Impotriva politistului s-au gasit cateva probe: pete de sange in casa, pe tocul pistolului din dotare, in portbagajul masinii personale, a picat testul la detectorul de minciuni (care desi nu poate fi folosit in instante, poate ajuta organele abilitate in derularea anchetei). Se mai cunoaste faptul ca in noaptea presupusei crime, politistul s-a invoit de la munca si a plecat spre Pitesti, in vizita la familia sa. Un alt amanunt interesant este faptul ca el si-a ars anvelopele masinii. De ce? El nu a fost in stare sa ofere un raspuns concret si plauzibil anchetatorilor. Anchetatorii cred ca sotul, orbit de gelozie, si-a ucis cu sange rece sotia pentru ca apon, in cel mai pur stil hollywoodian a scapat de cadavru, convins de faptul ca, fara acesta, crima nu poate fi dovedita. Cert este ca, vie sau moarta, Elodia este de negasit.


Noutati: dupa nenumarate cautari pe ruta Bucuresti – Pitesti, prin rape, vai si desisuri de padure, tocmai cand erau pe punctul de a renunta, politistii brasoveni au gasit zilele trecute, intr-o vale, pe drumul ce leaga Poiana Brasov de localitatea Rasnov, o uniforma de politist patata de sange, care are exact marimea inculpatului. In buzunarul uniformei au fost gasite poze infatisand-o pe presupusa victima alaturi de fiul lor, Patrick. Pana la raspunsul dat de laboratoarele medicale care verifica ADN-ul petelor de sange, opinia publica se chinuie sa raspunda la intrebarea: “De ce o persoana care putea comite crima perfecta prin ascunderea trupului ar lasa la vedere uniforma din dotare plina de sangele victimei?”


Am avea mai multe piste pe care am putea fabula in nestire, atat noi, publicul spectator, cat si anchetatorii, si suntem convinsi ca ceea ce a inceput ca o banala “stire de la ora cinci”, la sfarsitul anchetei, poate concura cu brio cu un scenariu demn de premiul Oscar. Infobrasov.net promite sa tina in continuare la curent publicul brasovean si spera intr-o solutionare rapida si, daca s-ar putea, cu un “happy-end”.


COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.