Brașovul are un reprezentant la Campionatul European de atletism, pe echipe

Brașovul are un reprezentant la Campionatul European de atletism, pe echipe

0 165

Între 9 şi 11 august, la Sandnes (Norvegia) se va desfăşura cea de-a opta ediţie a Campionatului European pe echipe Liga I, unde România se va lupta cu Belgia, Belarus, Irlanda, Lituania, Norvegia, Olanda, Portugalia, Slovacia, Turcia, Ungaria. În programul de concurs sunt 40 de probe, câte 20 la masculin şi tot atâtea la feminine, iar cu excepţia ştafetelor de 4×100 m, respectiv, 4×400 m, la start nu se poate prezenta decât un atlet din fiecare ţară.
Braşoveanul Nicolae Marian Coman, legitimat la CSU Arad / CSM Craiova ne reprezintă în proba de 1.500 de metri şi merge în Norvegia cu gândul de a realza un „season best”.
„Marian a plecat în Norvegia cu gândul la o cursă întinsă. Competiţia este una extrem de puternică, astfel că un obiectiv realist ar putea fi un «season best». După ce revine de la această competiţie, va urma o pauză, iar la 1 septembrie Marian va începe pregătirea pentru noul sezon, proces în cadrul căruia includem şi participarea la Crosul «15 Noiembrie»”, a declarat Gabriel Boga, antrenorul lui Nicolae Marian Coman.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.