Dragnea – un ghinionist – Scripcaru: a 10-a amânare a pronunțării!!!

Dragnea – un ghinionist – Scripcaru: a 10-a amânare a pronunțării!!!

1 162

Cum nimeni nu poate contesta că justiția în România este imparțială, echidistantă, cerebrală și judecă cu celeritate și echilibru, spețele nu ne putem explica de ce o instanță a pronunțat în câteva ore sentința în cazul lui Dragnea, iar în cazul primarului ,,progresist”  George Scripcaru vorbim de a zecea amânare a pronunțării! O fi, cumva, chiar intervenția divină a zeiței Fortuna în favoarea lui Scripcaru.
Da, explicația nu poate fi decât una mistică –  pentru că noi credem irefutabil că justiția este inebranlabilă (de neclintit) acționând strict în spiritul și litera legii.

Totuși amintim că Liviu Dragnea, la un moment dat cel mai puternic om din România – a fost condamnat rapid cu executare.
I s-a fixat sentința, fix a doua zi după alegerile europarmanetare – pe care le-a „pierdut” (ați văzt, se zice că s-a furat ca-n codru!) cu brio –  iar la unu și jumătate post merdian avea deja condamnarea dată și celula pregătită.
Clar Dragnea este un ghinionist având în vedere că primarul Brașovului a beneficiat de a zecea ( a 10-a !?) amânare a sentinței într-un dosar de corupție. Urmează un nou termen pe 1 iulie.

Amintim că în 2016 procurorii DNA l-au trimis în judecată pe George Scripcaru pentru abuz în serviciu și paticipație improprie la abuz în serviciu.
Mai concret, primarul si-ar fi exercitat influenta asupra directorului RATBV de atunci Cristian Radu – o mai fi și acum??? – pentru a se plimba nu cu trotineta electrică ci cu niște limuzine achiziționate din banii publici.
Nu știm – dar dovezile susțin că primarul  l-ar fi determinat pe acesta din urmă să-și încalce atribuțiile de serviciu și să achiziționeze, în doi ani, patru autoturisme marca Skoda Superb ce ulterior au fost puse, în mod formal, la dispoziția supremului de la Primăria Brașov.
Scopurile urmărite de edil au fost obținerea unor foloase necuvenite pentru sine, constând în folosința exclusivă a mașinilor respective, dar și neplata costurilor pentru întreținerea sau utilizarea acestora, arată procurorii DNA.

Prejudiciul este modest: 88.165 lei.
Zic că prejudiciul este cel puțin modest față de alte fapte cam penale ale aperistului-pedistului- peledistului-pedelistului-liberalului Scripcaru.
Ei bine, pentru că avem o justiție imparțială, progresistă și onestă astăzi, pentru a ZECEA OARĂ CONSECUTIV anul acesta – premieră în istoria post decembristă a justiției din Brașov, pe bune – i s-a oferit un nou termen de amânare lui Scripcaru, pentru data de 1  iulie 2019.
Urmează al UNSPREZECELEA TERMEN în proces doar în acest an. Pentru data de 1 iulie.
O fi cifra unsprezece (iar) cu noroc pentru …….?
Oricum, de la începerea procesului este al treizecelea termen. 
No comment.

Iulian Rinder

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.