Cine vrea sa transforme Europa intr-o… păsune netedă și frumoasă, n-are decat...

Cine vrea sa transforme Europa intr-o… păsune netedă și frumoasă, n-are decat un creer de colibri… Care nu este cea mai proastă pasăre…

0 210

Discursul generalului de Gaulle, ţinut spre sfârşitul războiului franco-algerian, relevă diferenţele majore dintre cele două culturi şiavertizează în privinţa integrării populaţiei arabe şi berbere în Franţa. Generalul vorbeşte despre consecinţe promovorarii unor astfel de politici pentru viitorul Hexagonului. Acum 50 de ani De Gaulle a acordat independenta Algeriei si a explicat de ce Franta nu poate si nu va putea sa-i integreze pe musulmani.Daca ar tine acest discurs astazi, ar fi aclamat la nivel european.Diferenta e ca nimeni nu mai poate vorbi astazi din punctul de vedere al unui popor, toti liderii vorbesc din punctul de vedere al Europei ca si cum ar exista vreunul…

Cititi si admirati coerenta discursului: 
„E foarte bine ca exista francezi galbeni, negri sau tuciurii. Arata ca Franta e deschisa tuturor raselor si ca are o vocatie universala. Dar, cu conditia ca ei sa ramina o mica minoritate. Daca nu, Franta nu va mai fi Franta. Suntem totusi, inainte de toate un popor european de rasa alba, de cultura greco-latina si de religie crestina.Sa nu veniti sa-mi povestiti basme. Musulmanii? V-ati dus sa-i vedeti? I-ati privit cu turbanele si djelada-urile lor? Vedeti bine , nu sunt francezi… Cei care propovaduiescintegrarea au un creier de colibri chiar daca sunt foarte savanti. Incercati sa integrati uleiul si otetul, agitati sticla si dupa o vreme se vor separa din nou. Arabii sunt arabi, francezii-francezi. 

Credeti ca populatia Frantei ar putea absorbi 10 milioane de musulmani, care miine vor fi 20 si poimiine 40?  Daca noi facem integrarea (Franta cu Algeria), daca toti arabii si berberii din Algeria vor fi considerati francezi ,cum ii vom impiedica noi sa nu vina in Franta continentala cind aici va fi mereu nivelul vietii  mult mai elevat? Satul in care m-am nascut eu nu se va mai chema Colombey-Doua Biserici ci Colombey-Doua Moschei”…

Când, într-o  dimineață, milioane de bărbați din mai multe țări din jumătatea nordică a continentului african se trezesc cu un unic gând, acela de a se muta în Europa, sigur-sigur, nu poate fi vorba despre ceva pur întâmplător…, ci de ceva foarte bine organizat. 
Atât de organizat încât toți cei porniți spre Europa auîncălțăminte la fel,terminale smart si rucsacuri identice, pe care au ruta pe ce trebuie să o parcurgă și, ce să vezi, au și banii necesari. Pe carduri de debit preplătite, de la MasterCard. Întâmplător, desigur. Numai traversarea Mediteranei costă în jur de 11.000 de euro.Cash. 
Între ei se regăseau și … refugiați, undeva în jur la 5 la sută din întreaga masă de migranți.
 Când cu decenii în urmă primii migranti din Algeria Libia,Maroc au început să vină în Europa, erau persoane care își căutau sincer propria fericire, la fel ca belgienii sau italienii stabiliți în Franța, de exemplu. Atunci, până și cei veniți din țări musulmane căutau să adopte un mod de viață occidental, adaptându-se acelui nou „stil” de viață, a culturii si valorilor europene,  spre deosebire de grupurile masive de migranți actuali,  sute de mii, … milioane, care nu au nici un gând să se integreze … cultural macar. Dimpotrivă!

Un studiu, din 2018, al World Health Organization relevă faptul că în unele țări europene numărul migranților este 3-4 ori mai mare decât informează documentele oficiale.Estimarea ponderii totale a migranților arată că ar fi vorba despre cca.10 % din actuala populație a Europei. Adică în jur de 91 de milioane! 
Pe țări: Austria – 1,6 milioane (1,8% din populația țării), Belgia – 1,2 milioane (11% din populație), Franța – 7,9 milioane (12,2% din populație), Germania – 12,1 milioane (14,8%), Grecia – 1,2 milioane (11%), Ungaria – 0,5 milioane (5,2%), Italia – 5,9 milioane (10%), Olanda – 2 milioane (12,1%), Spania – 5,9 milioane (12,8%), Suedia – 1,7 milioane (17,6%), Elveția – 2,5 milioane (29,6%), Turcia – 4,8 milioane (6,1%), Anglia – 8,8 milioane (13,4%). România – 370 753 migranți, reprezentând 1,9% din populația țării. Aproximativ cât populația unui oraș de talia Clujului.

Cine a finanțat migrația?
Ofițerii de informații austrieci relevau, în 2015, că Guvernul Statelor Unite ar finanța migrația, susțineMondialisation.ca. Era Epoca Obama! 
Am mai scris că Judicial Watch a descoperit că Fundația lui Soros a utilizat bani publici americani prin intermediul Departamentului de Stat, fenomen incurajat discret de Secretarul de Stat Hillary Clinton !
Agentii austrieci au descoperit concret  că banii americani plăteau  transportul naval dinspre Africa înspre Europa.Iar Françoise Olcay, consulul onorific al Franței în Turcia, a fost filmat de France 2 în timp ce vindea refugiaților bărci de salvare. O facea pe… persoana fizica?
Firma ORS Services a primit de la „nevinovatul” Guvern german peste 21 milioane de euro pe an ca să gestioneze chestiunea refugiaților. Iar dupa „selectia” celor…acceptabili,slujbasii d.nei Merkelii repartizau pe cote spre tarile estice ,inclusiv Romania!!

Cu acceptul „romanului” Klaus Wernel…
Conducerea  ORS Services  este asigurată de Equistone Partners Europe, afiliat Barclays Bank, care aparține consortiului financiar  alfamilieiRothschild… Barclays este cel mai important acționar al băncii NM Rothschild, dar și al Lazard Brothers (o firmă de gestionare a activelor). Fostul director al Barclays, Marcus Agius, este căsătorit tocmai cu… fiica lui Edmond de Rothschild.  
„Nepartinitorul” Agius a mai fost și director al uriașei Agentii de presa  BBC!, care mistifica pe fața relitatie dureroase pe care le-au declansat! 
O altă parte a banilor provin de la Ayn Rand Institute, al anarhiștilor sioniști, preocupați să aducă  ilegal migranți în Europa – via Fluchlinghelfer, mutand interesul opiniei publice spre Europa…
Terminalele smart furnizate migranților provin de la compania de telefonie austriacă A-1, controlată de miliardarul mexican Carlos Slim (Salem) și au fost distribuite prin ONG-urile preocupate de soarta migranților. Aici, însă, intervine George Soros!
El a sponsorizat institutiile UE să sprijine eforturile numeroaselor ONG-uri, îndemn ce a prins incepand tocmai cu Belgia, finanțând această activitate cu 9,5 miliarde de euro.
Și Germaniaplătește anual 46 de miliarde de dolari pentru a finanța migrația. Dar, ce surpriză, „Planul Merkel” a fost opera Fundației Open Societycreat de European Stability Initiative, in frunte cu  Gerald Knaus, senior fellow la Open Society Foundations. 

De asemenea, „Ghidul Migrantului” găsit asupra refugiaților din Grecia, scris în arabă, a fost înmânat de reprezentanții grupului „Welcome to the EU”, finanțată de OSF. Tot Soros (OSF) finanțează și Migration Policy Institute și Platform for International Cooperation on Undocumented Migrants, ambele ocupându-se de migranți.
Si tot George Soros a propus și o schemă de finanțare a refugiaților sosiți în spațiul UE cu 30.000 de euro/refugiat, prin utilizarea de bond-uri, banii urmând să fie împrumutați
Aici revine în schemă Rothschild, alaturi de  Soros cu ideea, cca. 1 miliard de euro să se transfere pentru ajutorarea refugiaților din Turcia, Liban și Iordania.
O a treia schemă de finanțare a fost rezultatul colaborării Soros – MasterCard, denumită Humanity Ventures, „filantropul” cheltuind 50 de milioane de dolari și viza ajutorarea migranților să desfășoare „mici proiecte” sau „rezolvarea de probleme sociale”. (…Ecoul lui De Gaulle)

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.