Begu, eliminată de la Roland Garros; Halep va juca în optimi cu...

Begu, eliminată de la Roland Garros; Halep va juca în optimi cu poloneza Iga Swiatek (18 ani)

0 180

Irina Begu a părăsit, sâmbătă, turneul de la Roland Garros, învinsă de una dintre cele mai promiţătoare sportive ale noului val : Amanda Anisimova (17 ani) Scor : 7-6(6), 6-4, după o oră şi 41 de minute de joc. Amanda Anisimova scrie o finală din istoria acestui mileniu la Paris: este cea mai tânără jucătoare de la Martina Hingis încoace ajunsă în săptămâna a doua a French Open-ului.

România rămâne cu o singură sportivă în luptă pe tabloul de simplu feminin – Simona Halep (cap de serie 3), care continuă cursa de apărare a trofeului cu un meci împotriva polonezei Iga Swiatek. Iga Swiatek (104 WTA) și Monica Puig (59 WTA) şi) s-au luptat pentru un loc în optimi şi pentru şansa de a juca împotrva Simonei Halep (3 WTA), la Roland Garros 2019. Învingătoare a ieşit Swiatek, după un meci foarte disputat, care a durat aproape două ore.

La doar 18 ani, Swiatek ocupă locul 104 mondial, dar are o ascensiune interesantă în acest an. În plus, poloneza a reuşit să se califice în optimile turneului francez, unde o va juca împotriva numărului 3 mondial.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.