Handbalistele Coronei joacă, duminică, pe teren propriu cu CS Minaur Baia Mare

Handbalistele Coronei joacă, duminică, pe teren propriu cu CS Minaur Baia Mare

0 170

Echipa de handbal Corona Braşov va juca duminică, 5 mai, de la ora 18.00, pe teren propriu, în compania formaţiei CS Minaur Baia Mare, un meci important pentru lupta care se dă pentru locurile de cupe europene, în care este angrenată şi gruparea braşoveană.

Antrenorul Coronei, Ion Crăciun, a spus înaintea partidei că le simte pe fete foarte dornice să termine pe un loc de cupele europene, iar acest lucru îi dă speranţe că vor face totul pentru un joc bun în compania Minaurului. „Toate meciurile din aceste trei etape care au rămas sunt foarte importante pentru că, aşa cum se vede de altfel şi în clasament, este un echilibru mare între echipele care se bat pentru acest lucru. În aceste condiţii, este clar că va fi un final de sezon interesant, în care nu ne permitem să facem paşi greşiţi. Le simt pe fete determinate şi dispuse să facă totul pentru a termina pe un loc cât mai bun. Sper din suflet să şi reuşim să facem un joc bun duminică, în compania echipei Minaur, pentru că acest lucru ne va da şi mai mare încredere pentru ce va urma”, a spus tehnicianul Coronei.

În acest moment, clasamentul primelor şase locuri din liga naţională feminină este următorul: 1. CSM Bucureşti – 60 puncte; 2. SCM Râmnicu Vâlcea – 60 p; 3. Gloria Bistriţa – 36p; 4.Măgura Cisnădie – 35p; 5. Corona Braşov – 34 p; 6. SCM Craiova – 33p. Adversara Coronei de duminică, CS Minaur Baia Mare ocupă locul 8 în clasament, cu 28 de puncte.

D.D.


COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.