Tăriceanu despre USR, poreclită Uniunea lui Soros din România. A apărut...

Tăriceanu despre USR, poreclită Uniunea lui Soros din România. A apărut „aripa tânără a Securității”!!

1 296

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat la Timișoara, că USR reprezintă „aripa tânără a Securității”, care în programul de guvernare ar putea veni și cu lucruri care ar limita libertatea de exprimare.

El a făcut afirmația după ce a fost informat că o persoană care avea o pereche de cătușe voia să-i ceară demisia din fruntea Senatului României și a punctat că nu se teme de astfel de manifestări care demonstrează că în România este astăzi libertate de exprimare.
„Dar dacă mâine vor câștiga alegerile cei care reprezintă astăzi aripa tânără a Securității, și mă refer la USR, să fie convinși cei care sunt afară (pentru a protesta, n.r.) că vocea lor nu se va mai auzi. Pentru că cei care astăzi reprezintă USR – îi văd de pe acum care sunt temele lor preferate de campanie și îmi dau seama ce va urma. Va fi rău și tragic”, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu.

Liderul ALDE a adăugat că USR vorbește despre o țară care să nu mai aibă proprietate și să nu se mai bazeze pe familie și se poate presupune că „micii securiști” vor veni și cu alte lucruri de acest gen, care ar putea însemna și limitarea libertății de exprimare.

„Dacă astăzi, în loc de familie doresc să trăim în trib, dacă în loc de proprietate vor să trăim la colectiv, cum s-a întâmplat înainte de 1990, bineînțeles că aceste lucruri sunt asociate cu reprimarea libertății de exprimare. Așa probabil că le-au spus bunicii lor care erau securiști de vază și așa au înțeles că trebuie să se întâmple. Așa că lăsați-i (pe cei care vor să protesteze, n.r.) să se manifeste cum vor, aveți grijă voi, ca adevărați liberali, ca România să fie în continuare o țară democratică și care aparține lumii libere”, a mai spus Tăriceanu.

COMENTARII

  1. USR este compus din HOMOSEXUALII si LESBIENCELE copiilor fostei securitati care traiesc din sperma lui SOROS si care dupa ce s-au prostitituat prin UE sau USA au venit cu creierii plini de SPERMA si CACAT sa distruga ROMANIA

    USR este compus din HOMOSEXUALII si LESBIENCELE copiilor fostei securitati care traiesc din sperma lui SOROS si care dupa ce s-au prostitituat prin UE sau USA au venit cu creierii plini de SPERMA si CACAT sa distruga ROMANIA. Noua fetita numita Andrei Caramitru este un homosexual care a ajuns mare bancher prin Europa fiindaca a fost regulat in CUR de bancherii care l-au avansat. Nu exista avans fara PROSTITUTIE in occident. J.P.Morgan fost un irlandez care a emigrat cu familia in USA si la 16 ani a fost foarte apreciat de FONDATORII COMANIEI de CAI FERATE la care lucra. Astia l-au invatat sa cumpere actiuni de la companiile care le vindea subansamble pentru productia lor si l-au facut multi milionar la 18 ani. Mai tarziu Fetita MORGAN a infiintat banca J.P. MORGAN care-i poarta numele si a declarat ca mama lui l-a sfatuit sa nu se insoare. Banca J.P.MORGAN impreuna cu bancile GOLDMAN SUCH si ROTHSCHILD family sant proprietarii lui FEDERAL REZERVE (banca centrala al USA) care primeste o dobanda de3.5% de la guvernul USA pentru fiecare dolar emis. KENEDY si trezorierul lui a fost asasinati de acesti borfasii fiindca au vrut sa desfiinteze FEDERAL RESERVE si a dat ordin de emitere a US DOLARS fara sa platesca dobanda de 3.5% ceruta de borfasii. Practic americanii sant sclavii acestor borfasii care le emit dolarii care ar fi trebuie sa fie emisi de guvernul USA fara sa platesca 3.5% dobanda la miile de trilioane (1 trilion = 1000000 de milioane) de dolari emise.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.