Oficiului Naţional al Registrului Comerţului pe drumul debirocratizării!

Oficiului Naţional al Registrului Comerţului pe drumul debirocratizării!

0 158

Zilele trecute ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a declarat că, prin realizarea sistemului electronic integrat al Oficiului Naţional al Registrului Comerţului, guvernarea PSD face „un nou pas pentru debirocratizare”.

Iată declarația viitorului europarlamentar și dacă PSD câștigă alegerile viitorul comisar european, Rovana Plumb.
„Astăzi, din nou, guvernarea PSD face un nou pas pentru debirocratizare. Practic, 40 de milioane de euro, din care 36 de milioane de euro fonduri europene nerambursabile, vin să susţină realizarea unui sistem informatic pentru tot ceea ce înseamnă cetăţeni, oameni de afaceri, mediul de afaceri în general, într-un cuvânt toate documentele care au legătură cu înfiinţarea unei afaceri, comunicarea de date legate de activitatea ei, derularea unei afaceri, informarea necesară pentru derularea unei afaceri, care au legătură cu Oficiul Naţional al Registrului Comerţului, vor fi accesate şi furnizate online.
În acest fel eliminăm un munte de hârtii, semnături şi de timp pierdut între ghişee, care, de fiecare dată, pun nervii la încercare oamenilor de afaceri. Este un proiect important prin care, încă o dată, vrem să demonstrăm deschiderea noastră, transparenţa totală şi faptul că fiecare dintre antreprenori, mediul de afaceri, cetăţeni este firesc să simtă în instituţiile statului un aliat”,
a precizat Rovana Plumb, la ceremonia de semnare a contractului de finanţare pentru proiectul „Sistem electronic integrat al ONRC consolidat şi interoperabil destinat serviciilor de e-guvernare centrate pe evenimente de viaţă”.
Finanțarea se realizează prin Programul Operaţional Competitivitate.

Vlad T.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.